Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Krásna Heidi má nohy poistené na dva milióny! No pre TOTO je jedna drahšia ako druhá!
Zdielať na

Krásna Heidi má nohy poistené na dva milióny! No pre TOTO je jedna drahšia ako druhá!

Archívne video

Známa topmodelka, moderátorka a najnovšie aj porotkyňa americkej talentovej súťaže, Heidi Klum (48), sa pred pár dňami objavila v populárnej talkshow Ellen DeGeneres (63). Chcela tam propagovať svoju novú pieseň so Snoop Doggom "Chai Tea", ale popritom došlo aj na otázku o jej slávnych nohách poistených na 2,2 milióna dolárov. Modelka sa totiž počas kariéry stretla aj s nebezpečnymi situáciami. Tou najstrašidelnejšou pre ňu bol divoký zážitok pri fotení s obrovským, 18 metrov dlhým pytónom, ktorým bola pre efekt celá obtočená. Na milióny si ale nohy vraj nepoistila ona, ale jej klient.

​Slávna nemecká modelka prezradila, že jej nohy ale nemajú rovnakú hodnotu. Dôvod je rovnaký, ako pri poškodenej veci. "Jedna bola v skutočnosti drahšia ako druhá, pretože keď som bola mladá, spadla som na sklo a porezala som sa, mám z toho veľkú jazvu. Samozrejme, nie je ju vidieť, pretože som sa teraz tak nasprejovala samoopaľovacou emulziou, že ju nevidíte, ale áno, jedna noha bola preto drahšia ako druhá. Je zvláštne, aké veci niektorí ľudia robia," priznala Heidi Klum pobavene moderátorke a dodala, že jej vysoká poistka za nohy lichotí. "Rada nosím veľmi krátke minisukne, ktoré ukazujú moje nohy. Myslím, že nohy sú sexy. Som rada, že mi ešte stále svedčí, keď idem von alebo keď vyjdem na červený koberec," konštatuje kráska blížiaca sa k päťdesiatke.

Toto prezradila Heidi o svojich nohách v šou Ellen:

Topmodelke nemeckého pôvodu nemožno uprieť, že vyzerá naozaj vynikajúco. Dobre to vie a rada dráždi odvážnymi sexy pózami na fotkách, neraz úplne nahá. Nečudo, že padla do oka aj o šestnásť rokov mladšiemu hudobníkovi z kapely Tokio Hotel, Tomovi Kaulitzovi (32), ktorý sa stal jej manželom. Aj ten ju veľmi rád fotí v intímnych pózach a svoju lásku pravidelne dokumentujú na Instagrame. Je až neuveriteľné, že Heidi je matkou až štyroch vlastných detí, najstaršiu dcéru Leni, ktorá je už tiež hviezdou predvádzacích mól, má so sukničkárom z F1, Flaviom Briatorem, ďalšie tri deti má so spevákom Sealom.

Pozrite si Heidinu pesničku so Snoop Doggom, ktorá je otváracou skladbou modelingovej súťaže:

Mediálna hviezda ale navštívila talk show DeGeneres najmä preto, aby propagovala svoj najnovší, pomerne prekvapujúci kreatívny počin. Nejde o televíznu šou ani fotenie, ale o novú pieseň v spolupráci so Snoop Doggom. "Každý, kto ma pozná, vie, že rada spievam," vysvetlila Heidi, ktorá skutočne v šoubiznise zabŕdla už asi do každého odvetvia. "Vždy bolo mojím snom spievať so Snoop Doggom, toto bolo pre mňa na bucket liste číslo jedna a potom už naozaj nebolo nič," zverila sa so svojou tajnou túžbou.

Heidi je skutočne poriadne sexi žena:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Dvojica nedávno vydala optimistickú skladbu s názvom "Chai Tea with Heidi". "Je to pre mňa tá najbláznivejšia vec, pretože je to ako sen všetkých snov," vyznala sa všestranne nadaná celebrita, ktorá veľmi dobre vie, ako sa udržať vo šoubiznise a poistiť si neutíchajúce miliónové príjmy. Snáď nebude nikdy potrebovať ani cent z jej poistky na nohy.

Fanúšikom občas pripomenie aj fotky z dôb dávnejších:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie