Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Mala by byť tehotná stále! Farna len tak žiari, aj TOTO má byť dôvod!
Zdielať na

Mala by byť tehotná stále! Farna len tak žiari, aj TOTO má byť dôvod!

Archívna reportáž

Najnovšia zlatá česká slávica podľa výsledkov novoobnovenej populárnej ankety, Ewa Farna (28), pôsobí už od ranej puberty v hudobnom šoubiznise, kde slávi veľké úspechy aj v zahraničí. Ale darí sa jej aj v osobnom živote a dokáže ho skĺbiť aj so svojou kariérou. Do veľkej miery môže ďakovať osudu, že ju hudba spojila s terajším manželom Martinom Chobotom (33), ktorého do jej kapely vybrali pred vyše dvanástimi rokmi.

 Vlani však v ich pracovnom vzťahu nastala obrovská zmena. "Po dlhom rozhodovaní som dospel k záveru, že koncom roka odídem z kapely. Mám pocit, že som kapele za 12 rokov dal, čo som mohol, a ona mi dala to najdôležitejšie - rodinu," objavilo sa v správe na profile sociálnej siete patriacom Farne, keďže jej manžel na sociálnych sieťach nie je.

Ewa ale k jeho správe dodala, že jeho rozhodnutie plne rešpektuje a stojí za ním. "Ďakujem ti, láska, za nádherné roky strávené spolu na javisku," vyznala sa vďačná speváčka. A to ešte nevedela, že ako partneri v osobnom živote budú mať zakrátko ďalšiu dôvod na radosť. Onedlho sa stanú dvojnásobnými rodičmi.

Toto prezradila pred časom pre JOJku o svojom manželovi:

​Farna sa napriek tehotenstvu a stále viditeľnejšie rastúcom brušku ani trochu v práci, ktorú miluje, nezastavuje. Nebála sa ukázať v tesných outfitoch svoje tehotenské tvary a svedčalo jej to. Vždy bola krásna žena, ale vďaka materstvu ešte viac rozkvitla a jej zvláštne vyžarovanie nebolo možné prehliadnuť. "Želám Eve, aby ju pozitívna energia, ktorá z nej priamo tryská, nikdy neopustila," povedal už dávnejšie pre ŽivotvČesku.cz skladateľ Ondřej Soukup (70). Materstvom sa ale vzácny dar tejto speváčky ešte viac zvýrazňuje a pre mnohí ženy je vzorom. Aktuálne vyzerá Ewa skutočne fantasticky, nečudo, že práve nafotila titulku známemu magazínu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Vďaka svojmu žensky tvarovanému telu si Farna uvedomila veľa skutočne dôležitých vecí v živote ženy a tehotenstvo jej to potvrdilo. V minulosti ju mnohí priam odsudzovali za to, že ako celebrita nemá požadované miery podľa módnych diktátov, ale vďaka jej sebavedomiu tomu nepodľahla. Svoje telo sa naučila mať rada, také aké je, napriek kritike, a aj ešte plnšie tvary v tehotenstvo berie samozrejme bez problémov. "Keď som odrazu bola tehotná, pochopila som, že to telo, bez ohľadu na to, akú má veľkosť, je jednoducho neuveriteľný nástroj, ktorý nám slúži a dostali sme ho vlastne zadarmo. Považujem za naozaj obdivuhodné, koľko toho zvládlo a koľko toho aj zvládne," vyznala sa aktuálne v rozhovore v českom rádiu Evropa 2. Kiežby svoje ženské telá takto vnímali všetky ženy.

Súvisiace články

Najčítanejšie