Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Už sú rozvedení! Kuchařová ale šokuje slovami o Brzobohatom, skutočne je to také ZLÉ?!
Zdielať na

Už sú rozvedení! Kuchařová ale šokuje slovami o Brzobohatom, skutočne je to také ZLÉ?!

Archívna reportáž

Kedysi manželský pár snov, Taťána Kuchařová (34) a Ondřej Gregor Brzobohatý (39), dnes rozvedení protivníci, ktorí asi dlho budú hľadať cestu, aby boli aspoň kamaráti. Takto dopadli dvaja krásni mladí ľudia, ktorí si ešte vlani v lete obnovili na piate výročie sobáša manželský sľub.

​​Ondřej sa k vzťahu s Taťánou už dlhšiu dobu nevyjadruje, radšej sa venuje svojej novej priateľke. Táňa rozchod znáša ťažšie, ostala nečakane single a zranilo ju, keď sa partner ešte počas manželstva verejne bozkával s milenkou. "To, čo som sa dozvedela z médií, ma prekvapilo a zaskočilo a je to pre mňa pochopiteľne veľké sklamanie v človeku, ktorému som verila a plánovala s ním aktuálne rozšíriť rodinu," povedala v relácii Showtime v decembri.

Vtedy už pár nežil nejakú dobu v spoločnom byte, ale zrejme Táňa ešte nehádzala flintu do žita a verila, že sa k nej Ondřej vráti. Komunikácia medzi nimi ale viazla, nevera manžela bola už pre modelku prekročením červenej línie, a preto podala žiadosť o rozvod. Zjavne bola ale veľmi sklamaná a ako priznala, musela sa zveriť do rúk psychoterapeuta, s ktorým mala skúsenosti aj počas predchádzajúcej krízy v manželstve. Vtedy jeho služby využívali obaja s Ondřejom a načas im to pomohlo. "Môj terapeut mi doporučil, aby som robila veci, ktoré som nikdy predtým neurobila..," zverila sa s radou krásna modelka jej sledovateľom na Instagrame.

Ostatné dva roky bojovali s krízou vo vzťahu, ale zdalo sa, že to zvládnu:

​Jej voľba padla najskôr na cestovanie, jej obľúbenú činnosť. "Tak som odletela na severný pól..," pripísala k fotke, kde sa usmiata prechádza po zasneženej lesnej ceste. Potom zas odletela pre zmenu do Kalifornie. Takto jej ubiehali týždne až do rozvodu, ktorý sa uskutočnil v polovici marca. Prezradila to ale až teraz, píše portál Blesk. "Dobiehajú nejaké veci, ale oficiálne sme rozvedení," prekvapila rýchlosťou rozvodu. S Ondřejom sa stále nedokáže kontaktovať. "Nejde to, vôbec už nechcem," priznala skrúšene. Je jasné, že to je ona, kto z páru je rozchodom viac ranený.

Táňa si užíva život aj po rozchode, no rany sú hlboké:

"Ja som mala dve možnosti, buď sa úplne zložiť, čo bol možno zámer, alebo jednoducho ísť ďalej," zverila sa v relácii so svojou bolesťou a prekvapila nanzančením, že Ondřej jej chcel cielene ublížiť. Bolí ju najmä sklamanie z partnera, ktorému verila zrejme viac, ako si zaslúžil. "Bolo to veľmi ťažké a náročné, myslím, že sa to dalo urobiť lepšie, s nejakou úrovňou. Takto sa ukázalo, ako to je," povedala sklamane Táňa. "Boli to do poslednej chvíle patologické lži. Po ôsmich rokoch, keď niekoho miluješ aj s jeho temnejšími stránkami, príde zlom. Je to ešte čerstvé, chce to čas," netají sa a otvorene označuje úspešného muzikanta za klamára. Tak krásna a úspešná žena, ako je Táňa, iste nezostane dlho sama. "Zvykám si, že som single, všetci mi ale niekoho dohadzujú," smeje sa a zdá sa, že hoci rozchod isto bolí, rany sa rýchlo hoja.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie