Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Leoš si TOUTO fotkou získal srdcia všetkých! Zjavne na bábo aj trénoval!
Zdielať na

Leoš si TOUTO fotkou získal srdcia všetkých! Zjavne na bábo aj trénoval!

Archívna reportáž

Šťastie, ktoré prinesú do života deti, pocítil Leoš Mareš (44) po prvýkrát už pred vyše 16 rokmi, keď sa mu narodil syn Jakub. O štyri roky to prišlo opäť v podobe syna Matěja. A o ďalších 12 rokov, už s druhou manželkou, to moderátor zažil pred dvomi týždňami, 10. marca, keď sa dočkal vytúženej dcérky.

​Vidieť Leoša Mareša s vážnou tvárou je veľmi vzácne, typický je pre neho úsmev od ucha k uchu a parádny zmysel pre humor, ktorým baví svojich fanúšikov už vyše 20 rokov. No odkedy sa mu narodila dcérka, akoby mal široký úsmev na tvári už úplne natrvalo.

Niet divu, s manželkou Monikou (41) sa po rokoch snaženia konečne dočkali vytúženého dieťatka. Keď sa nedarilo ho počať, vzťah sa dostal dokonca až do krízy, ktorú museli prekonávať s pomocou psychológa. No ustáli to a boli odmenení.

Monika a Leoš si dokonalo sadli:

Kým Monika fotkami svojho pokladu šetrí, Leoš svoju princezničku, ktorá dostala univerzálne meno Alex, ukazuje svetu jedna radosť. S videjkom sa pochválil hneď v pôrodnici, hrdo sa odfotil aj nesúc si bábo domov, Monika ho zachytila aj pri prvom kočíkovaní a teraz sa pochválil so svojím maličkým kuriatkom v náručí. "Otec a dcéra," napísal k fotke a cez hashtag pripomenul aj to, že má presne dva týždne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Sekcia komentárov okamžite vybuchla a najmä ženám sa zjavne "rozochveli vaječníky", ako sa zvykne vtipne, ale zato pomerne trefne hovoriť. Bagárová, Verešová, Nízlová, Šeredová, Kocianová a mnohé iné Leoša zasypali srdiečkami. Azda niektorá ocenila aj to, že svoju dcérku držal absolútne s prehľadom v jednej z najlepších polôh pre maličké bábätká, tzv. "na tygríka". Až by sa zdalo, že sa na otcovstvo do tretice poctivo pripravil a nechal si poradiť odborníčkami. Ale možno je to už natrénovaný zvyk z čias, keď mal maličkých synov, ktorý teraz akoby našiel. Rozkošné bábo si to v ockovom náručí zjavne užívalo a spokojne odfukovalo, ako to novorodenčekovia robia takmer celý deň.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie