Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Prezradili MENO! Marešovci ukázali aj fotku svojej princezničky z pôrodnice!
Zdielať na

Prezradili MENO! Marešovci ukázali aj fotku svojej princezničky z pôrodnice!

Archívna reportáž

Monike a Leošovi Marešovcom sa vo štvrtok, 10. marca, narodilo vytúžené bábätko. Zopár rôčkov sa o neho snažili, až si už ľudia začínali šepkať, že to zrejme nepôjde. No predsa sa podarilo, a dokonca hneď dievčatko, ktoré má Leoš po dvoch synoch s prvého manželstva.

​Tak, ako sa bábätku nechcelo do bruška, tak sa mu zjavne veľmi nechcelo ani von. Vraj sa malo prvé spoločné dieťatko Marešovcov narodiť už 3. marca, no napokon si pridalo ešte jeden celý týždeň. Monika už skúšala všeličo, aj malú túričku, aby bábätko popohnala na svet.

Tri dni po jej 41. narodeninách sa to napokon udialo a Leoš vo štvrtok hneď aj zvestoval novinu svetu s rozkošným obrázkom prázdneho vajíčka a s jednoduchým popisom: "A je to". Neskôr pridal aj screenshot obrazovky z komunikácie s jeho mamou, ktorej prezradil, že je to dievčatko a je úplne zdravé.

Leoš a Monika si dokonalo sadli:

​Zjavne je v poriadku aj mamička Monika, ktorá si dopriala deň bez instagramu a prvú správu pridala aj v piatok večer. Zároveň ale prezradila to, na to všetci čakali - aké meno svojej dcérke vybrali. "Alex Marešová, 10. 3. 2022," napísala tie najzákladnejšie informácie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Marešová (@monikamaresova)

Váhu a dĺžku síce neprezradili, ale to je najmenej podstatné. Najdôležitejšie je, že dievčatko aj mama sú v poriadku. "Ja som taký šťastný," okomentoval fotečku drobného dievčatka čerstvo trojnásobný otecko Leoš. Gratulácie nemajú konca, a hoci nie je jasné, ako napokon Monika priviedla dieťatko na svet, potrvá už azda len dva či tri dni a pôjdu domov. A z Marešovcov je konečne kompletná rodina.

Súvisiace články

Najčítanejšie