Polojasno
22°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Monika Marešová je ešte v pôrodnici a už má pre bábo opatrovateľa! Je to známa tvár!
Zdielať na

Monika Marešová je ešte v pôrodnici a už má pre bábo opatrovateľa! Je to známa tvár!

Archívna reportáž

Dlho očakávanú správu o narodení potomka v rodine Marešovcov konečne vo štvrtok oznámil hrdý otecko Leoš Mareš (45) na sociálnej sieti. Objavila sa tam fotka rozbitého vajíčka, ku ktorej pridal tri slovíčka: "A je to..." Dieťatko sa malo narodiť údajne už 3. marca, a tak sa Marešovci rozhodli, že pôrod skúsia urýchliť malou túrou, ako sa vyjadril Leoš, a tak sa aj stalo. Po oznámení šťastnej správy stále nebolo jasné, či to je dievčatko, alebo chlapček, ale zakrátko Leoš prezradil aj to.

​Zvolil zvláštny spôsob, keď na sociálnej sieti ukázal konverzáciu s mamou, z ktorej vyplýva, že Monika priviedla na svet zdravú dcéru. Okamžite sa objavilo množstvo gratulácií pre šťastných rodičov, medzi ktorými nechýbala ani tá od speváka Jana Bendiga (28). Ako muž činu sa ponúkol hneď aj na opatrovanie dieťatka. "Mám z narodenia dieťaťa radosť. Opatrovanie som ponúkol zo žartu, ale nebojím sa toho. Možno na to naozaj dôjde. Opatrujem deti rád a môže sa to stať. Monike Bagárovej som tiež niečo podobné napísal k narodeniu Ruminky, a teraz už aj občas opatrujem. Keď človek o niečom hovorí, môže to aj privolať," vysvetľoval neskôr pre ŽivotvČesku.cz.

NIe je dôvod Jankovi neveriť, žeby to nebolo z jeho strany úprimné, deti má rád a zrejme mu to s nimi aj ide. Jeho schopnosti si v tomto smere už druhý rok overuje aj Monika Bagárová, s ktorou sú veľkí kamaráti, aj susedia. Keďže jej partner Makhmud Muradov po narodení ich spoločnej dcérky Rumii nebýval často doma, občas sa stávalo, že Monika nechala dcérku postrážiť Jankovi, aby si mohla vybaviť svoje povinnosti. Keď oznámila pred Vianocami rozchod s Muradovom, bol Bendig prvý, ktorý sa jej na sociálnej sieti zastal.

Jan Beding má skúsenosti s opatrovaním bábätka aj vďaka kamarátke Monike Bagárovej, spolu nahrali aj letný hit Viva La Vida. Pozrite si ich spoločný exotický videoklip:

Skúsenosti už nabral a iste sa aj Marešovcom, ktorížijú bohatým spoločenským životom pomocná ruka na občasné postráženie zíde. V tomto momente ale iste išlo všetko bokom a na malú princeznú, ktorú má Leoš po dvoch synoch, sa nevedia vynadívať. Ján Bendig sám sa zrejme otcom nestane, keďže žije už šesť rokov vo vzťahu so svojím manažérom, Lukášom Rejmonom, no ktovie, možno si dieťatko časom adoptujú. Zatiaľ si môže starostlivosť o bábo natrénovať na potomkoch svojich kamarátov.

Medzi gratulantmi k narodeniu bábätka sa objvail aj Jan Bendig s jedinečnou ponukou pre novopečených rodičov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Súvisiace články

Najčítanejšie