Zatiahnuté, dážď
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Marešovci sa dočkali! Monika porodila, prezradili aj POHLAVIE!
Zdielať na

Marešovci sa dočkali! Monika porodila, prezradili aj POHLAVIE!

Archívna reportáž

Na svoj prvý pôrod, ktorý príde každým dňom, sa už pár dní pripravovala manželka Leoša Mareša (45). Monika Marešová (41) sa na vytúžené bábätko veľmi tešila, cesta k nemu nebola jednoduchá, ani krátka a aj posledné momenty pred jeho narodením si preto užívali. Spolu s manželom sa vybrali aj na malú túru do zobúdzajúcej sa prírody, aby bábätku trochu pomohli k príchodu na svet. Veľmi sa nemalo k odchodu z maminho bruška, kde sa cíti bezpečne. Ale dlhšie už odolávať nedokázalo!

​Monika pred pár dňami oslávila 41. narodeniny, a tak si podaktorí mysleli, že práve na ten deň sa plánuje pôrod jej prvého dieťaťa. "Rozhodne nič neplánujeme. Ono sa to stane, keď príde čas," vyviedol ich z omylu Leoš. Pravdepodobne si vybrala Monika prirodzený pôrod a nie cisárskym rezom, ako mnohí predpokladali aj preto, že medzi celebritami sa zdá byť voľba sekcie akosi populárnejšia. Ako to napokon dopadlo Leoš a Monika nezverejenili, ale moderátor zverejnil vo štvrtok popoludní rozkošnú fotku rozbitého vajíčka so stručným textom: "A je to".

Rodičia si už pred časom definitívne vybrali aj pražskú pôrodnicu, kde sa mal pôrod uskutočniť. Najskôr ich tip padol na podolskú pôrodnicu, kam chodila Monika aj na kontroly, nakoniec to bolo zrejme inde. "Monika chodila na kontroly do pôrodnice v Podolí, kde bola vedená pod falošným menom. S Leošom sa však na poslednú chvíľu rozhodli ísť do pôrodnice U Apolináře. Leoš tam má totiž nejakého svojho spolužiaka a ten im tam všetko zariadil. U Apolináře je Monika tiež registrovaná pod iným menom a bude tam aj rodiť," prezradil pre ZivotvCesku zdroj blízky manželskému páru Marešovcov. 

Leoš Mareš a jeho videoklip k piesni Slib, kde vyznal lásku Monike s ktorou už čoskoro budú tvoriť rodinu:

Netrpezlivá mamička už na sociálnej sieti ukázala aj časť výbavičky pre svoje bábätko. Neodolala kúpe rozkošného kožúška s kapuckou v tvare medvedej hlavy, ale ktovie, či si ho bábätko užije, keďže sa počasie rýchlo otepľuje. Farbu výbavičky volila neutrálnu, mnohí ale tipovali skôr chlapčeka. O to väčšie prekvapenie je, že to tak nie je. "Mamička, je to dievčatko! Úplne najzdravšie," napísal Leoš v konverzácii svojej šťastnej mame. Snáď čoskoro zvedavých priaznivcov potešia aj informáciou, aké meno dcérke vybrali. Možno to Leoš len necháva na svoju manželku, pre ktorú je to prvé, a zrejme aj jediné dieťatko.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Leoš zverejnil konverzáciu s jeho mamou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Súvisiace články

Najčítanejšie