Polojasno
22°
Bratislava
Servác
13.5.2024
To je ale zlatokop! Hviezdnu speváčku exmanžel poriadne ošklbal, musí mu platiť aj mastné výživné!
Zdielať na

To je ale zlatokop! Hviezdnu speváčku exmanžel poriadne ošklbal, musí mu platiť aj mastné výživné!

Archívna reportáž

Manželstvo hviezdnej americkej speváčky a trojnásobnej držiteľky Grammy, Kelly Clarkson (39) a manažéra talentov Brandona Blackstocka (45) sa skončilo po necelých 7 rokoch v júni 2020 pre "neprekonateľné rozdiely". No ďalšie dva roky trvalo, kým ukončili tvrdé a neveľmi priateľské rokovania o vyrovnaní. Blackstock môže byť spokojný, vďaka peniazom exmanželky sa poriadne zaopatril.

​Keď chcú mať ženy aj isté materiálne či finančné výhody zo vzťahu s mužom, sú označované pohŕdavo za zlatokopky. Keď sa ale rovnako správa muž, mal by to byť ešte väčší trapas. Že ale ľudia označia za bezchrbtového zlatokopa Brandona Blackstocka mu zrejme veľmi sladké sny nepokazí, milión na účte a desaťtisíce mesačne sú dostatočnou náplasťou, aby obetoval česť.

Clarkson, ktorá sa preslávila víťazstvom v prvom ročníku speváckej súťaže v roku 2002, zrejme už po dvoch rokoch rezignovala a súhlasila s tým, o čom ešte v januári nechcela ani počuť. Podľa TMZ platiť bývalému manželovi mesačne 45 601 dolárov na výživné na ich dve deti, sedemročnú River a päťročného Remingtona, pričom ich bude mať Brandon len jediný víkend v mesiaci.

Pripomeňte si jeden z najväčších hitov Kelly Clarkson:

Okrem toho súhlasila s jednorazovou platbou vo výške 1 326 161 dolárov a 115 000 dolárov mesačne v rámci manželského výživného do 31. januára 2024, uvádza The Blast. Clarkson bude tiež vyplácať "náhradu" vo výške 50 000 dolárov za súkromnú leteckú dopravu pre deti, keďže budú naďalej lietať súkromne, kým nebudú úplne zaočkované proti COVID-19. Dvojica sa bude deliť o spoločnú starostlivosť o svoje ratolesti, ale bývať budú v Los Angeles s ich mamou a jeden víkend v mesiaci budú navštevovať otca v Montane. Blackstock bude naďalej bývať na ich ranči v Montane a Clarkson bude platiť nájomné 12 500 dolárov mesačne, kým sa v júni neodsťahuje. 

Zdá sa, že Kelly veľmi nesmúti, žije naplno šoubiznisom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

Hoci Clarkson a Blackstock dospeli k dohode o starostlivosti o svoje dve deti - sedemročnú River a päťročného Remingtona pomerne rýchlo, pokiaľ išlo o rozdelenie financií, bolo to ťažké. "Ona sa ani len nechcela zaoberať myšlienkou, že by sa vyrovnala s Brandonom. Nedostane od nej ani cent, ktorý by mu nenariadil sudca. Bude to nepríjemné," tvrdil nemenovaný zdroj ešte v januári. Zdá sa, že sporným bodom pre oboch je ich ranč v Montane, ktorý chce Clarkson predať, zatiaľ čo Blackstock dúfal, že mu pripadne. Napokon Clarkson na exmanžela prepísala 5 percent z takmer 18 miliónovej hodnoty ranču. Sudca obnovil ich status slobodných ešte v septembri. Sudca tiež odstránil Blackstocka z Kellyinho mena a ona podala žiadosť, aby sa volala Kelly Brianne. Brianne je jej druhé meno, a hoci profesionálne bude stále známa ako Kelly Clarkson, právne sa snaží meno Clarkson vypustiť. Vyjadrila sa, že jej "nové meno plne reflektuje, kto je". 

Súvisiace články

Najčítanejšie