Jasno
21°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
To snáď nie! Pamela sa netají sympatiami k Putinovi, naznačila aj AFÉRKU!
Zdielať na

To snáď nie! Pamela sa netají sympatiami k Putinovi, naznačila aj AFÉRKU!

Archívne video

Patrí už pomaly 30 rokov medzi tajné sny miliónov mužov po celom svete, no jej vkus na mužov sa ukázuje byť pomerne zvláštny. Napokon, len pred mesiacom sa krásna Kanaďanka Pamela Anderson už po piatykrát rozvádzala. Ktovie ako by dopadol vzťah s jedným z najmocnejších mužov sveta, ktorý sa však aktuálne zapísal už navždy medzi najnenávidenejšie postavy histórie. Pamela ale vraj mala pre Vladimíra Putina vždy slabosť.

​Hviezda seriálu Baywatch, 54-ročná Pamela Anderson, napísala už pred rokmi Putinovi prosbu, aby zastavil obchod s veľrybím mäsom, píše portál Mirror. Zblížili sa ale natoľko, že ju prezident Ruska pozval, aby mu odovzdala kvety na jeho inauguračnom ceremoniáli v roku 2012 a začali sa šíriť fámy o milostnom vzťahu. Vladimír Putin je možno jedným z najmocnejších mužov sveta, ale aj on miluje celebrity. Ruský prezident sa v priebehu rokov priatelil s viacerými hviezdami šoubiznisu a dokonca z dvoch hollywoodskych hviezd urobil ruských občanov - zo Stevena Seagala a Gerarda Depardieu.

Azda najprekvapujúcejšou známosťou, ktorú nadviazal, je Pamela Andersonová, ktorá sa  s Putinom stretla viackrát a niekoľkokrát navštívila Kremeľ. Herečka nikdy nepotvrdila, že by medzi nimi bolo viac, ako kamarátstvo, no predsa tak trochu fámam sama nahrala. Aktivistka za práva zvierat prvýkrát kontaktovala ruského vodcu, aby sa ho pokúsila presvedčiť o zakáze lovu tuleňov v Rusku, aj zastavení dovozu morských cicavcov.

V tejto šou Pamela naťahovala divákov klebetami o jej aférke s Putinom:

Jej argumenty museli byť veľmi presvedčivé, pretože Putin zakázal túto praktiku v roku 2009 krátko po tom, ako sa dvojica stretla v Moskve. V roku 2015 mu napísala list, v ktorom ho naliehavo žiadala, aby zastavil obchodovanie s veľrybím mäsom. Pamela začala svoj list slovami: "Vážený pán Vladimír Vladimirovič, verím, že nás oboch spája spoločná láska k zvieratám a hlboká úcta k prírode, a preto by som Vás chcela osobne požiadať v mene ohrozených veľrýb". To viedlo k tomu, že bola opäť pozvaná do Kremľa a spolupracovala priamo s Ruskom na riešení tohto problému.

​Keď sa Pamela začiatkom roka 2018 objavila v relácii Piersa Morgana Life Stories, moderátor relácie tvrdil, že sa klebetí o všelijakých románikoch. Piers povedal: "Priatelí sa s Julianom Assangeom a ešte k tomu sa priatelí aj s Vladimírom Putinom. Dokonca naznačila, že s Vladimírom Putinom má aj nejaký románik!" Keď prišla reč na tieto klebety, Pamela zrejme cielene publikum naťahovala. "Nie, neurobila som to. Ale boli tam isté veci... zrejme sme sa niekedy spolu ocitli na jednom mieste," povedala záhadne sexbomba. Keď ohromené publikum v štúdiu začalo lapať po dychu, dodala: "Aj mne to začína pripadať surreálne. Klamem? Hovorím pravdu? Ja neviem." Otvorene povedala, že má k Rusku kladný vzťah a veci sa tam rýchlo hýbu vpred.  "V Amerike sme naprogramovaní myslieť si, že ak sa niečo pokazilo, môže za to Rusko," tvrdila nahnevane. Nuž, s ohľadom na súčasné okolnosti je treba povedať, že je čas využiť svoj vplyv na Putina a naliehať, aby okamžite ukončil agresiu na Ukrajine.

Súvisiace články

Najčítanejšie