Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Kráľovná má TÚTO obrovskú, ľudskú túžbu, je na Meghan a Harrym, aby jej to splnili!
Zdielať na

Kráľovná má TÚTO obrovskú, ľudskú túžbu, je na Meghan a Harrym, aby jej to splnili!

Archívna reportáž

V mladosti síce nemala kráľovná Alžeta II. (95) veľa času na svoje štyri deti, ale na staré kolená si to chce vynahradiť so svojimi vnúčatami a pravnúčatami, ako sa zdá. A má ich veru požehnane. Vždy ju poteší, keď sa môže stretnúť s niekym z jej ôsmich vnúčat a dvanástich pravnúčat, ako to bolo aj počas minulého víkendu. Vo Windsore ju navštívil vnuk, princ William (39) s manželkou Kate (40) a ich tromi deťmi, ako aj princezná Beatrice (33) s jej niekoľkomesačnou dcérkou Siennou, najmladšou pravnučkou kráľovnej.

​Jediné pravnúča, ktoré kráľovná nikdy osobne nevidela, je deväťmesačná Lilibet, ktorá sa narodila Harrymu a Meghan v Kalifornii. No asi práve Meghan nemá celkom odvahu prísť do Británie, kde si nezískala pre svoje správanie a obviňovanie kráľovskej rodiny veľkú popularitu. Zatiaľ kráľovná márne čaká na pravnučku, ktorej dali meno Lilibet, čo je ako je známe, jej domácka zdrobnenina mena Elizabeth. Ale aj to mohla byť od páriku vojvodov zo Sussexu tak trochu premyslená a účelová voľba, ako sa mnohí domnievajú.

Jeden z najlepšie informovaných zdrojov z kráľovského paláca, Brian Hoey, ktorý napísal niekoľko kníh o britskej monarchii, prezradil pre denník Express niečo zo zákulisia kráľovnej. "Od ľudí, ktorých poznám v kráľovskej rodine, som počul, že by si priala vidieť to dieťa," povedal na margo kráľovnej a malej Lilibet. "Nemusí to byť až tak zlé, ako si my, ľudia zvonka, myslíme, že je. Som si celkom istý, že kráľovná necíti voči Harrymu a Meghan žiadne pocity nevôle, určite by ich uvítala späť, keby prišli,"  konštatoval Hoey prekvapivo. Možno bolo pre kráľovnú osočovanie kráľovskej rodiny jej rodičov v talk show Oprah iba malichernosťou. Na jej hlavu, ako aj jej blízkych, sa počas jej panovania znieslo už naozaj všeličo.  

Na fotky malej Lilibet je Harry a jeho manželka naďalej veľmi skúpy, toto je zatiaľ jediná fotka, ktorou verejnosti umožnili nahliadnuť do ich rodiny: 

Vnučku mohla vidieť kráľovná zatiaľ len prostredníctvom videochatu, a tak skoro sa to zrejme nezmení. Harrymu majú totiž zakrátko vyjsť memoáre, za ktoré údajne dostal 14,7 milióna libier. Tom Bower, ktorý v súčasnosti píše biografiu o Meghan Markle, povedal, že vojvoda stojí pred dilemou, či sa má pred vydaním očakávaných memoárov do Británie vrátiť. Oficiálne sa vyhovára na nedostatočné zabezpečenie bezpečnosti jeho rodiny. "Myslím si, že Harry sa nevráti, pretože vie, že nemôže stáť čelom k rodine a tváriť sa vľúdne, keď vie, čo o nej napísal v tej knihe. Tá kniha bude mať veľa obetí a spôsobí veľa bolesti," tvrdí tento znalec kráľovských pomerov. Najsmutnejšie na tom celom je ale fakt, že kráľovná možno svoju pravnučku nikdy neuvidí.  

Kráľovná Alžbeta II. sa napriek všetkým možným vymoženostiam v živote nemala možnosť naživo stretnúť so svojou vnučkou Lilibet, ktorá nesie jej meno:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Súvisiace články

Najčítanejšie