Polojasno
15°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Gottovej manžel v šoku! Dominiku absolútne nespoznal!
Zdielať na

Gottovej manžel v šoku! Dominiku absolútne nespoznal!

Archívna reportáž

Posledná návšteva Prahy bola pre Dominiku Gottovú (48) aj akousi regeneračnou kúrou. Predtým, ako sa predstavila v novom videoklipe svojou spoveďou k otcovi, rozhodla sa pre zmenu imidžu. Na krst videoklipu prišla už naozaj veľmi zmenená. Kým v klipe mala krátke platinovoblond vlasy, v skutočnosti si ich nechala zafarbiť na tmavo. Je až neuveriteľné, čo so ženou dokáže zmena farby vlasov a účesu. Dominika sa vďaka tomu cítila sebavedomejšie a možno ju to podnietilo aj k iným zmenám v živote. 

​Na svoju premenu sa Dominika pripravovala dlhšie, nebolo to náhle rozhodnutie. "Zmenu som plánovala už dlho! Nechala som si odrásť blond vlasy a teraz sme to v Prahe doladili," prezradila pre Blesk.cz po krste videoklipu najstaršia dcéra Karla Gotta (†80), ktorá je prirodzenou brunetkou. Kedysi nosila aj svoju farbu vlasov, čo už je ale vyše dvadsať rokov dozadu. Po tom, ako sa vlani koncom roka vrátil jej manžel Timo Tolkki z Mexika do Helsínk, sa začali opäť zbližovať. Vraj medzi nimi teraz panuje priam idylka. A práve Timo jej radil, aby so svojimi vlasmi niečo urobila. Odrastené konce vlasov jej zrejme na kráse nepridávali.

A tak Dominika neváhala a hneď po príchode do Prahy šla ku kaderníkovi, s ktorým bola vopred dohodnutá. Je chvályhodné, čo dokázal urobiť s jej vlasmi. "Oproti tomu, čo som mala na hlave, keď som priletela, je to jedna báseň. Dlhoročným odfarbovaním som mala vlasy šialene poškodené. Kaderníčky ma odmietali, báli sa s tým niečo urobiť, aby mi vôbec nejaké vlasy zostali. Odvahu zobral môj kamarát Vítek a som mu za to vďačná," pochválila sa zjavne spokojná predtým zanedbaná Gottova dcéra pre Super.cz.

Krátka návšteva Prahy prednedávnom priniesla do Dominikinho života viacero zmien:

Najväčšie prekvapenie ale čakalo doma v Helsinkách jej manžela Tima. Keď ju uvidel prvýkrát, nespoznal ju. "Bol veľmi prekvapený a vyšlo z neho len slovo 'čože?!'. Povedal, že sa zľakol, lebo ma vôbec nepoznal a myslel si, že som niekto cudzí," komentovala Dominika jeho prvú reakciu. "Nič som mu vopred neprezradila. Len som mu povedala, že pôjdem ku kaderníkovi. Sám totiž hovoril, že by som s tými vlasmi mala niečo urobiť. Ale toto bolo prekvapenie a tvrdil, že až takto to nečakal," s pobavením vysvetľovala Dominika. Snáď si už zvykol a jej premenu oceňuje. Iste by bol rád, ak by sa aj vďaka upravenému zovňajšku jej šance na získanie novej vysnívanej práce zmenili k lepšiemu. Akurát, že by sa mohol aj inšpirovať a tiež začať seriózne zarábať.

Súvisiace články

Najčítanejšie