Polojasno
21°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
Ceterová vypenila! TOTO odkázala kritičkám, ktoré ju urážajú za prílišnú vyzývavosť!
Zdielať na

Ceterová vypenila! TOTO odkázala kritičkám, ktoré ju urážajú za prílišnú vyzývavosť!

Archívna reportáž

Po búrlivom období partnerských nezhôd, sa Lela Ceterová (32) a jej partner Karlos Vémola (36) upokojili a pokračujú v idylickom rodinnom súžití aj s ich dvomi malými deťmi. Pre slovenskú playmate je dôležité, aby na fotkách, ktoré zdieľa na sociálnej sieti, vyzerala vždy dobre. Už krátko po pôrode druhého potomka sa predvádzala v dokonalej forme, čo iste vyvolávalo závisť mnohých žien. No ani tony mejkapu a extra vyzývavé oblečenie nie sú mnohým po chuti.

​Nie všetko je až tak ideálne, ako sa ukazuje na sociálnych sieťach. Lelu veľmi rozhorčuje, keď jej k fotkám, kde je dokonale upravená, píšu ženy rôzne nepríjemné komentáre. "Make-up zvládnem za desať minút. Vďaka tomu, že som veľa rokov fotila, mi netrvá dlho upraviť sa. Je to taká rýchlovka," zverila sa Ceterová pre ŽivotvČesku. Na fotkách chce vyzerať vždy dokonalo, aj keď pár minút pred fotením to môže byť celkom inak. Predsa len ako matka dvoch detí s veľkou domácnosťou zrejme nechodí po dome vyštafírovaná ako na ples. Jej dokonalý mejkap na fotkách ale kole oči nejednej bežnej žene a neodpustia si preto slová kritiky. 

"Veľa žien píše komentáre pod moje fotky, pritom sa ich nikto na nič nepýta. Fotky mnohokrát vôbec nesúvisia s tým, ako vyzerám. Každý sme nejaký, a keď mi zvlášť matky, ktoré vychovávajú malé deti, takto škaredo píšu, tak akým sú ony príkladom pre svoje deti? Ja som typ človeka, ktorý by si nikdy nedovolil niekoho kritizovať na základe vzhľadu. Som nejakým spôsobom vychovaná od rodičov, mám nejakú inteligenciu a jednoducho by som to neurobila," potrebovala sa verejne vyžalovať mladá mamička.

Lela sa v minulosti živila ako modelka, preto je pre ňu mejkap prirodzená záležitosť, ktorú zvládne ľavou zadnou:

Bežne sa vraj stáva, že sa doma vôbec nenamaľuje a na seba si oblečie domácke oblečenie, ako to ľudia doma obvykle nosia. "Napríklad dnes som doma, mám tepláky, mikinu, som nenamaľovaná, vlasy rozpustené. Aj takto fungujem. Nie každý deň mám chuť sa maľovať, som tiež len normálna ženská," tvrdí na fotkách ale vždy upravená Lela. Ťažko si ju preto vie niekto predstaviť neupravenú. Karlos prichádza domov často až neskoro večer či v noci, ale ona ho vraj vždy vzorne čaká. Niet pochýb, že je to práve on, pre koho chce byť dokonalá a ako je známe, Karlos nie je fanúšik prirodzenosti. Lela je v tomto smere pre neho dokonalá.

Lela svoj vzhľad a priority obhajovala v príspevku na sociálnej sieti, napriek tomu sa namiesto porozumenia stretla s ďalšou vlnou kritiky: 

Súvisiace články

Najčítanejšie