Oblačno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
To je ale tajnostkárka! Hviezdna herečka porodila už pred mesiacom!
Zdielať na

To je ale tajnostkárka! Hviezdna herečka porodila už pred mesiacom!

Archívna reportáž

Po mesiaci utajovania konečne vyšlo najavo, že hollywoodska hviezda Jennifer Lawrence (31) sa stala mamou. Podľa TMZ sa tak malo stať ešte 23. januára v Los Angeles. Stále však nie je známe ani meno, ani pohlavie dieťatka. Pre Lawrence je zachovanie súkromia veľmi dôležité, značný čas utajovala aj svoje tehotenstvo. Nakoniec ho potvrdil jej zástupca až vlani v septembri, keď už vstúpila do posledného trimestra. Aj svadobný obrad s galeristom Cooke Maroneym (37) v roku 2019 na Rhode Islande bol absolútne súkromný bez prítomnosti médií.

​Jennifer si, ako hviezda prvej kategórie, dobre uvedomuje, že nie je ľahké vyrovnávať sa so stratou súkromia a o to viac bypred tým chcela chrániť svoje dieťa. Nad tým, kde sú hranice, za ktoré nikoho nechce vpustiť, aby chránila právo svojho dieťaťa na súkromie, sa zamýšľala ešte minulý rok pre Vanity Fair. "Keby som bola na večeri a niekto by mi povedal: 'Panebože, ty čakáš dieťa,' nepovedala by som: 'Bože, nemôžem o tom hovoriť. Choď odo mňa preč, ty psychopat!' Ale každý inštinkt v mojom tele chce chrániť jeho súkromie do konca života, ako sa len dá," zverila sa Lawrence so svojimi ochranárskymi pocitmi magazínu.

"Nechcem, aby si niekto robil nároky na jeho existenciu. A mám pocit, že sa to začína práve tým, že ich do tejto časti svojho života nezapájam," dodala herečka k spôsobu, akým chce zamedziť, aby ochránila dieťa. Ako sa priznala, cítila sa nervózna, keď sa mala o tom takto otvorene vyjadriť. "Už som sa celú večnosť nerozprávala so svetom. A vrátiť sa teraz, keď mi do života pribudli všetky tieto nové veci, ktoré si chcem chrániť. ... Som nervózna kvôli vám. Som nervózna kvôli sebe. Som nervózna za čitateľov!" úprimne priznala s nečakanými rozpakmi hollywoodska hviezda.

Jennifer to aj s bruškom veľmi svedčalo:

Ak sa to zdalo byť niekomu ešte počas jej tehotenstva pritiahnuté za vlasy, teraz je už jasné, že predsavzatie o zachovaní súkromia pre svoje dieťatko dodržala. Odkedy je radostná novina vonku, už jej stihli k narodeniu dieťatka mnohí pogratulovať, medzi nimi aj jej dobrá priateľka speváčka Adele (33), ktorá bola aj medzi hosťami na jej svadbe v roku 2019. Možno sa dala jej bábätkom inšpirovať. Nedávno priznala v talk show Grahama Nortona po jej získaní troch cien na Brit Awards v Londýne, že nevylučuje možnosť, že na budúci rok bude tehotná.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie