Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Jágrova exfrajerka Veronika sa bude vydávať! Vezme si jedného z najsexi Čechov!
Zdielať na

Jágrova exfrajerka Veronika sa bude vydávať! Vezme si jedného z najsexi Čechov!

Zdroj: Instgram/VK

V utorok sa v dátume objavilo magické spojenie čísiel. Takéto niečo sa tak skoro v budúcnosti nezopakuje, najbližšie o 200 rokov. 22. 02. 2022 obsahuje 6 dvojek a tie z hľadiska numerológie symbolizujú aj partnerstvo. Iste sa po celom svete konalo mnoho svadieb, či zásnub. Medzi českými a slovenskými celebritami sa vie ale len o jednej takejto udalosti. Ako svoj zásnubný deň si ho vybrali Veronika Kopřivová (30) a jeden z najkrajších mužov Česka, Miroslav Dubovický (30).

​Veronika sa stala známou vďaka Jaromírovi Jágrovi (50), s ktorým tvorila niekoľko rokov pár. Mnohí jej ho závideli a aj nedopriali. Ona ale dokázala využiť takto získanú popularitu na to, aby rozbehla svoj biznis. Podaktorí jej vyčítali, že všetko kupuje lacno v USA, kde žila vtedy s Jágrom a predražené predáva na svojom e-shope. Jej stále klientky to ale neriešili a doteraz jej zostávajú verné, aj keď sa s Jágrom rozišla. Svoju obchodnú činnosť dokonca rozšírila. Je vraj tak zaneprázdnená, že nestíha ani svadbu.

Minulý rok sa stala mamou rozkošnej dcérky Elly, ktorú má s fešným partnerom Miroslavom Dubovickým, práve pre neho sa rozišla s hokejovou legendou Jágrom. Starostlivosť o malú jej dala riadne zabrať. Ako to pri malých bábätkách býva, bola stále nevyspatá, a preto zaspávala aj počas dňa. Jeden taký moment zachytil na fotke aj jej partner. "Prídem si z práce domov a pozerám, bola to asi šichta," pripísal k rozkošnej fotke, kde jeho dievčatá spolu sladko spali. Teraz je to už zrejme lepšie a spoločné chvíle si všetci užívajú.

Takto sa čerství snúbenci tešili na bábätko:

​Konečne prišlo aj na posunutie ich vzťahu do záväznejšej roviny. "22.02.2022 vstupujem do novej aliancie, aliancie Dubákov," napísala Veronika na Instagram k svojmu mimoriadnemu dňu. Na ten dátum iste nikdy nezabudne. Jej partner ju požiadal o ruku spolu s krásnym prsteňom. Na túto chvíľu si vybrali romantické miesto na juhu Talianska, malebnú Tropeu. Fotografiu s ich spojenými rukami, kde je vidieť aj snubný prsteň na ruke šťastnej Veroniky, pridali na Instagram. Gratulácie sa hrnuli zo všetkých strán, len tá od Jaromíra akosi chýbala. No možno ho to nakopne k podobnému kroku s jeho priateľkou Dominikou.

Veronika Kopřivová sa zasnúbila v romantickom Taliansku:​

Súvisiace články

Najčítanejšie