Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Jágr päťdesiatku predsa len oslávil! Od frajerky dostal DOKONALÝ darček s odkazom!
Zdielať na

Jágr päťdesiatku predsa len oslávil! Od frajerky dostal DOKONALÝ darček s odkazom!

Archívna reportáž

Ešte krátko pred svojimi päťdesiatinami sa tvárila hokejová legenda s číslom 68, Jaromír Jágr, že žiadne oslavy nebudú. "Nie som očkovaný, takže nikam nemôžem, nemôžem robiť ani narodeninovú oslavu. Počkám, až sa situácia upokojí," vysvetľoval. V skutočnosti to bolo ale predsa len trochu inak. Na Valentína spolu so svojou mladou priateľkou Dominikou Branišovou (27) a hŕstkou priateľov predsa len mali v jednom pražskom podniku k nemu malú oslavu, ktorá sa po polnoci premenila na narodeninovú. Najskôr mu pogratulovala, ako sa patrí, Dominika a ako dar pripravila pre neho prekvapenie.

​Nebol to dres ani hokejka, ale tiež niečo do ruky. Bola to prekvapujúco parádna gitara. "Láska, ak by ti náhodou nevyšla kariéra v kapele Kryštofovcov, tak si môžeme založiť svoju. Len si nie som istá, kto z nás bude spievať," odkázala mu k daru so smiechom Dominika. Gitaru jej zrejme poradila ako vhodný darček speváčka Olga Lounová. "Minulý rok na mojej narodeninovej oslave učil Jardu hrať na gitare môj gitarista Miloš Knopp. Domča videla, že mu to šlo a bavilo ho to, a naviac Miloš povedal, že je fakt šikovný a talent," prezradila pre Super.cz táto blízka dlhoročná známa hokejistu. 

Na oslavu prišla s priateľom Janom Kréglom (31), ktorý je riaditeľom hokejovej školy a asistentom hlavného trénera tímu Rytíři Kladno, ktorý Jágr vlastní. Lounová bola spolu s Dominikou a Jitkou Větrovskou, manželkou Jágrovho tiež prítomného priateľa Petra Větrovského, jedinými ženami na oslave. Ale ani mužských hostí nebolo veľa, zrejme iba tí, ktorí sú Jardovi najbližší. Dokopy ich bolo všetkých, ako sa dá usudzovať podľa zverejnenej fotografie, iba sedem. Na ďalších fotkách bolo vidieť aj dary od nich.  Ale žiadne detaily o priebehu osláv na verejnosť neprenikli.  

Takto si kladenskí Rytíři uctili majiteľa klubu Jaromíra Jágra  jeho okrúhlym 50. narodeninám:

Narodeninového prekvapenia sa Jágr dočkal aj od klubu Rytířov počas extraligového zápasu s Kometou Brno. Ten Rytíři vyhrali. Po zápase rozvinuli červený koberec, po ktorom si prišiel oslávenec pre zlatý dres s päťdesiatkou. Odovzdala mu ho jeho sestra Jitka, ako napísali v iDnes.cz, sport. Reprezentačný dres s rovnakým číslom mu odovzdal zas šéf extraligy Josef Řezníček, pričom scénu osvetľovali za jasotu publika bengálske ohne. Fanúšikovia rozvinuli veľkú plachtu s nápisom Forever young 68 so želaním šťastia, zdravia a hlavne štadiónu, ktorý Kladnu ešte nedostavali. Rytíři musia preto dochádzať na tréningy do azylu v Chomutove. Snáď sa toho Jarda s jeho klubom dočká zanedlho.    

Dominika prekvapila svojho priateľa oslávenca takouto parádnou gitarou, s výberom jej pomáhal spevák z kapely Kryštof:

Súvisiace články

Najčítanejšie