Oblačno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Krampol (83) vyšiel von s pravdou o priateľke! Chce sa OŽENIŤ!
Zdielať na

Krampol (83) vyšiel von s pravdou o priateľke! Chce sa OŽENIŤ!

Archívna reportáž

Ešte pred pár týždňami sotva utiekol hrobárovi z lopaty a už sa vraj chce herec Jiří Krampol (83) opäť vrhnúť do chomúta. Aj pre jeho fanúšikov je to prekvapujúca správa, lebo doteraz o záhadnej žene, ktorú si chce zobrať za manželku, nikto ani len netušil. Je ale možné, že je to len jeden z jeho vtipov, aj keď sa tváril vážne, keď to spomenul v rozhovore pre eXtra.cz. Pred pár dňami bol síce videný s jednou mladou ženou, ale s tou je teraz častejšie, ako tvrdí, iba z pracovných dôvodov. Je to herečka Kateřina Bláhová (25).

"Kačenka je veľmi milé dievča, máme sa veľmi radi, poznám aj jej priateľa. Robí mi sprievodkyňu filmom Jiří Krampol: Život je sranda. Veľa sa stretávame, dohovárame nakrúcanie a aj oblečenie. Ale naozaj spolu nič nemáme. Keby som chcel mať pomer s takým dievčaťom, asi by som ju odviezol do zašitého hotela niekde v Domažliciach a neukazovali by sme sa spolu na verejnosti v Prahe," uviedol pre Extra.cz na pravú mieru klebety, ktoré sa začali šíriť, keď prišiel na oslavu narodenín kamarátky s mladou ženou a nazval ju priateľkou. Upozornil na to prvý Felix Slováček (78), ktorý by iste nedbal mať aj takú mladučkú frajerku.

Herec však vzápätí v rozhovore prezradil, že priateľku v skutočnosti má a tiež mladú. "Mám jedno dievča, tiež je krásne a mladé. Je to úžasné stvorenie. Mám ju veľmi rád a dokonca vážne uvažujem o tom, že si ju vezmem. Mám osemdesiattri rokov, neviem, čo bude so mnou zajtra, tak niet na čo čakať," rozhovoril sa o  jeho vážnom vzťahu. "Je strašne inteligentná a milá. A aj ona ma má rada. Ona odo mňa nič nepotrebuje, je sebestačná, jednoducho sme si sympatickí. Ale viac o nej neprezradím, je krehká a netúži po pozornosti médií. Ale radšej ešte upozorním, že s Kačkou naozaj nemá nič spoločné. Bol by som nerád, keby si to niekto myslel," opísal priam dokonalú známosť a javil sa veľmi zamilovane. Ale je to predsa len herec a môže to byť aj PR k jeho pripravovanému dokumentu.

Jiřímu Kramplovi zomrela milovaná žena Hanka v roku 2020, jej smrť niesol ťažko:

​Tento český Belmondo sa v ňom necháva obklopovať dokopy až tromi sprievodkyňami, aj keď Kateřina Bláhová je tou hlavnou. Ale že aj v súkromí má mladú ženu, to je naozaj silná káva, ak je to pravda. Keby sa s ňou oženil, bola by to jeho piata manželka. Prvýkrát sa oženil s televíznou moderátorkou Janou Fořtovou. Majú spolu syna Tomáša Fořta, ktorý žije v Austrálii. K rozvodu došlo začiatkom 70. rokov. Druhýkrát  sa oženil s právničkou Suvajdičovou a majú tiež spoločného syna. Manželstvo skončilo v roku 1980. Do tretice to skúšal s Martou Krampolovou, tá do manželstva priniesla syna Martina. Tento vzťah skončil rozvodom ešte pred revolúciou. Ale Krampol pokúšal osud aj ďalej a v roku 1993 a oženil ešte raz v roku 1993 za Hanku Krampolovú, s ktorou vydržal až do jej skonu v roku 2020. Samotu herec neznáša a keďže ženbe sa v živote nebránil, ktovie... 

Skutočnú novú známosť Jirka drží v tajnosti, na Instagrame ju prezentoval ako chutného chlpáča: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jiří Krampol (@jirka.krampol)

Súvisiace články

Najčítanejšie