Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Susedov Meghan a Harryho ide poraziť! To je ale nechutný smrad!
Zdielať na

Susedov Meghan a Harryho ide poraziť! To je ale nechutný smrad!

Archívna reportáž

Keď si pred rokom a pol zadovážili vojvodovia zo Sussexu parádnu nehnuteľnosť v Montecite v Kalifornii, boli veľmi nadšení. Postupne ich nadšenie ale zrejme upadá, keďže vraj zvažujú, že sa svojho sídla zakrátko zbavia, ako uviedol zdroj z ich blízkosti pre denník Mirror. "Uvažujú o predaji domu. Ale vzhľadom na to, kto sú, to nebude v bežnej ponuke. Ukáže sa len serióznym záujemcom s preukázaným majetkom," upozornil na podmienky pri predaji. Dôvodom pre predaj by mohla byť aj skutočnosť, že v blízkosti ich sídla sú mokrade, zdroj vraj ukrutného puchu. To, pochopiteľne, nosy nóbl obyvateľov v okolí veľmi zle znášajú.

​Práve za pozemkom princa Harryho (37) a manželky Meghan (40) sa tieto mokrade s chráneným vtáčím územím a stojatými vodami začínajú. "Aký strašný zápach!" konštatujú s odporom okolobývajúci, medzi ktorými sú také mená ako Oprah Winfrey, Orlando Bloom s Kate Perry, či Gwyneth Paltrow. "Je to, akoby sa na slnku rozkladali vnútorné orgány. Zvracal by som!" vyjadril sa jeden nespokojný sused. Takéto poznámky veru dobré meno inak vychytenej lokalite, kde sídlia Sussexovci, veru nerobia. Miestne orgány majú snahu tieto skutočnosti nejako napraviť a zlepšiť, je však ťažko meniť prírodu s jej prirodzenými procesmi.

Ale kde sú peniaze, všetko sa dá. O svojich exkluzívnych obyvateľov iste Montecit prísť nechce. Na úpravu mokradí sa musia použiť aj drahé, ťažké mechanizmy. S prácami sa už podľa všetkého začalo. "Pracujeme na oprave kanalizačných potrubí, situácia sa do jesene určite zlepší," odkázali z miestneho úradu všetkým elitným nespokojencom. Darmo tam majú exkluzívne sídla s dokonalými záhradami, keď sú radšej hermeticky uzavretí vo vnútri, kde majú klimatizáciu a zápach necítia. Intenzita zápachu sa počas horúcich dní zvyšuje. Tie však v Kalifornii prevládajú, už teraz sa tam teploty šplhajú k tridsiatkam.

Pozrite si v akom luxuse žije Harry a Meghan v slnečnej Kalifornii: 

Aj keď je do jesene ešte ďaleko, snáď to nároční obyvatelia v okolí, vrátane Sussexovcov, vydržia. Ich sídlo je naozaj impozantné už len svojou rozlohou. Pozemok kráľovských manželov má rozlohu viac ako tri hektáre a je obklopený borovicami a cyprusmi. Nechýba tam ani bazén a tenisový kurt. V dome je 9 izieb a 16 kúpeľní, kino, wellness a iné vymoženosti. "Chcú zostať v susedstve, ale nepáči sa im dom a jeho poloha," vysvetľoval zdroj pre Mirror. Manželia kúpili svoje súčasné sídlo v júni 2020 od ruského podnikateľa Sergeja Grišina za zhruba 14 miliónov eur. Montecito je veľmi vyhľadávané miesto boháčov, ktorí tam majú pocit väčšej bezpečnosti a súkromia ako v okolí Hollywoodu a Los Angeles. 

Sussexovci napriek mnohým škandálom pôsobia ako harmonická a šťastná rodinka:

Súvisiace články

Najčítanejšie