Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Česká herečka a moderátorka z ničoho nič ochrnula! Lekári zisťujú príčinu!
Zdielať na

Česká herečka a moderátorka z ničoho nič ochrnula! Lekári zisťujú príčinu!

Zdroj: Instagram/SD

Pre Štěpánku Decastelo (42) boli posledné týždne priam čiernou morou. Táto herečka a bývalá moderátorka erotickej relácie odrazu zistila, že sa nemôže hýbať. Pochopiteľne, chytila ju panika a hneď volala záchrannú službu. Následne bola hospitalizovaná a vďaka nasadeniu silných medikamentov je už ako tak v poriadku. Stále ju však vyšetrujú a musí brať lieky, z čoho veľmi nadšená nie je.

​O svoj príbeh sa rozhodla podeliť s jej sledovateľmi na Instagrame. "Minulý týždeň ma odviezla záchranka, pretože som sa prestala hýbať, a odvtedy som v nemocnici. Nemohla som vôbec nič. Je to strašný stav. Ale už chodím, jem, fotím sa, tak snáď to bude dobré," napísala Štěpánka, ktorá je liečená v reumatologickom ústave, kde ešte stále hľadajú príčinu jej náhleho ochrnutia. Decastelo uviedla, že nie je vylúčené, že jej telo reagovalo na očkovanie proti covidu, ale lekári to zatiaľ nepotvrdili.

Týždeň musela ležať na lôžku, potom sa jej stav zlepšil natoľko, že je už schopná sa hýbať. Ale na početné vyšetrenia ju musí prevážať sanitka. "Jednou z vecí, ktoré sa riešia, je reuma, ale asi to tým nebude, pretože mám napadnutý autoimunitný systém a zápal v celom tele, ktorý mi napadol kĺby," vysvetľovala vnadná publicistka s ryšavými vlasmi.

Štěpánka Decastelo si pred pár rokmi zahrala aj vo vtipnom videoklipe od Martine Maxu k piesni s názvom Kocór v tróbě:

Medzi liekmi, ktoré užíva, sú aj kortikosteroidy, ktorá v tele spôsobujú zadržiavanie vody, čo neraz pridáva značne na objeme. "Strašiak všetkých žien, ale zdravie je na prvom mieste. Mám o dve kilá menej, ale tá bacuľatá tvár...," posťažovala sa atraktívna Štěpánka. Snáď sa všetko dá zakrátko do poriadku a lieky bude môcť vysadiť. Podstatné je, aby sa jej veľmi nepríjemný zdravotný problém čo najskôr a natrvalo vyriešil.

Štěpánka ešte v koncom roka 2020 prekonala ochorenie covid, a následne sa rozhodla chrániť aj vakcínou. Napriek nepríjemným zdravotným problémom však stojí za očkovaním a verí, že ochrnutie a zápal v jej tele nespôsobilo:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie