Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Najrozkošnejší prírastok je doma! Plačková dostala dokonalý valentínsky darček!
Zdielať na

Najrozkošnejší prírastok je doma! Plačková dostala dokonalý valentínsky darček!

Archívna reportáž

Už v pondelok sa bude svet oddávať láske v deň, ktorý je tomuto najkrajšiemu citu oficiálne venovaný. Valentín už je trendom pekných pár rokov aj u nás. Hoci sa považuje za sviatok "importovaný" z USA, nie je to celkom tak, kňaz a neskôr svätec Valentín pochádzal z Talianska. To už ale zrejme zaľúbencov až tak nezaujíma, podstatné sú 14. februára vyznania a horúce chvíle, ideálne aj s darčekmi venovanými z lásky. A skutočne parádny dar dostala aj Zuzana Plačková.

​Manželia Strauszovci sa už pár týždňov vznášajú na obláčiku dokonalej lásky. Zistili, že budú onedlho traja, čo bol ich obrovský sen, ako priznala Zuzana. "To najkrajšie, čo sa nám v živote mohlo stať. Naše dlho vytúžené. Budeme rodičia s Reném," napísala pred týždňom Zuzana na Instagram a poriadne tým všetkých prekvapila.

Zrejme boli prekvapení aj Strauszovci, keď na tehotenskom teste konečne uvideli vysnívané dve paličky či plus, ako Zuzana priznala, nešlo to totiž celkom hladko. "My sme sa o bábätko snažili naozaj veľmi dlho, ľudia, ktorí nás poznajú, o tom vedia. Nám sa to bábätko zadarilo v našej najhoršej životnej situácii, o ktorej všetci viete," priznala nastávajúca mamička, ktorá sa neubránila slzám. 

Koncom septembra zažili Strauszovci najťažšie chvíle života, vraj len krátko potom sa im ale pošťastilo splodiť dieťatko:

​No aby toho nebolo málo, rodinka Strauszovcov sa rozrástla ešte predtým, ako na svet príde vytúžené dieťatko. K prasiatku Tinky, ktoré sa medzičasom poriadne zaoblilo, pribudla prednedávnom sliepka k Reného narodeninám, a teraz pre zmenu Zuzana dostala skutočne to najrozkošnejšie psie bábätko.

Instagram/QP

"Ja mám toľko lásky okolo seba, že tomu nemôžem ani uveriť. Mám skutočne Valentína každý deň a nielen zajtra. Milujúci manžel, vysnívané bábätko v brušku, naše prasiatko Tinky a teraz už aj toho najkrajšieho psíka Diora máme," napísala Zuzana na Instagram k fotke so svojím "zverincom". Rozkošné šteniatko je špic, hoci sa v komentároch ľudia dohadujú, či to nie je aktuálne trendový pomeranian, teda trpasličí špic, zdá sa, že taký maličký zrejme nie je. Strauszovci sa nezapreli a dali mu meno, aké by od nich človek presne čakal. Už len teraz si počkať, ako budú po narodení bábätka zvládať starostlivosť nielen o neho, ale aj o zvieratká - tie sú totiž záväzkom na dlhé roky, ale to snáď René pred kúpou psíka dobre zvážil.

Takéto prekvapenie v košíku Zuzana dostala so slovami: "Všetko najlepšie na Valentína, láska" -

Instagram/QP

Súvisiace články

Najčítanejšie