Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
To snáď Vémola nemyslí vážne! Priznal ďalší prírastok, meno zatiaľ nevybral!
Zdielať na

To snáď Vémola nemyslí vážne! Priznal ďalší prírastok, meno zatiaľ nevybral!

Archívna reportáž

Na imidž úspešného a neohroziteľného muža, ktorému nechýba odvaha, rozhodne veľmi dbá zápasník MMA Karlos Vémola (36). Kvôli svojmu zranenému ramenu ale nemôže už niekoľko mesiacov prijímať výzvy na zápasy, ba ani poriadne trénovať, a tak si hľadá iné adrenalínové zábavky. Pravidelne dáva na známosť sledovateľom na sociálnych sieťach, ako sa mu rozrastá jeho domáca ZOO vo Vémolande, ako nazýva svoje obydlie. A chová tam aj poriadne šelmy.

​K jednému z jeho najväčších exotických miláčikov patrí aj levica Elsa, ktorú získal zhruba pred dvomi rokmi, keď bola malým levíčaťom. Za podivný príbeh o jej pôvode si vyslúžil poriadnu kritiku, tvrdil totiž, že je našiel pri kontajneroch, no zjavne len vtipkoval. "Elsu som si vzal, pretože ju nikto nechcel, bol to odloženec. Starám sa o ňu podľa najlepšieho vedomia a svedomia," vysvetľoval Karlos na Instagrame pred časom, keď mu podaktorí vyčítali, že je tyranom zvierat. On ale žiadne výčitky nemá, zvieratá nechodí loviť kdesi do Afriky len tak zo zábavky. Pre Elsu, ktorá už riadne vyrástla, vybral teraz do výbehu malé levíča ako spoločníka, aby netrpela samotou.

Iste ju chcel potešiť, ale ktovie, ako levica k sebe prijme nového spolubývajúceho v skutočnosti. "Už zajtra bude vo Vémolande nový kráľ! Všetci sa na neho veľmi tešíme, určite aj Lela Ceterová," oznámil pred pár dňami radostnú novinku na Instagram a pridal aj fotografie nového prírastku do rodiny.

Niektorí radia Vémolovi, aby leva nazval Attila, to ale nie je práve príjemná spomienka:

​Zatiaľ ale biele levíča nemá meno, a tak vyzval svojich sledovateľov, aby mu s tým pomohli. Na menách Terminátorovi veľmi záleží, doteraz ich pre svoje zvieratá dokázal vybrať zväčša sám, ale rád sa nechá inšpirovať. Keď si vlani po niekoľkohodinovom prevoze priviezol do Vémolandu dvoch krokodílov, samca, ktorý mu pritom narobil starosti, nazval Káčko. Navrhol ho jeden z jeho fanúšikov inšpirovaný českým filmom Gangster Ka o Radovanovi Krejčířovi. Krokodíly boli uspané, ale ako naschvál sa tento počas cesty prebral a rozbil bočnú stranu debne, kde bol zatvorený. Potom začal vyvádzať v priestore dodávky, čo znepokojilo aj ostrieľaného zápasníka. Našťastie sa neudialo nič vážnejšie a krokodíly boli zdarne umiestnené do pripraveného bazénu s výbehom. "Meno pre samicu bolo jasné: Lela. Ale pre tohto bad boya sme si nevedeli rady," zveril sa vtedy na Instagrame.

Len ktovie, ako to bude všetko zvládať finančne, keďže nové príjmy za zápasy nemá a tie staré sa vďaka jeho náročnému životnému štýlu v luxuse iste riadne stenčili. Aj Lele prestal kupovať drahé dary, čo využil jeho kamarát a dodávateľ stravy pre zvieratá Vít Kaiser a pokúsil sa  drahého prsteňa. Terminátor si to všimol a narobil veľký humbug, ako je známe. Napokon ale znovu zavládla idylka. Dodávateľa stravy pre svoje ZOO si už ale zrejme zabezpečí nového, a potrebuje toho pre zvieratá dosť. V malej ZOO žije levica Elsa, obrovská korytnačka Prcek, jeden menší a dvaja veľkí krokodíly, klokan, koza, pštros, prasiatko, veveričky a vo veľkom akváriu pláva žralok a veľký sumec, diamantové raje a morské paryby. Teraz pribudlo aj levíča. To znamená mesačne obrovské sumy len na ich potravu, Vémola by sa mal aj preto čo najskôr postaviť do ringu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie