Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Monike Bagárovej praskli nervy: Je to všetko fejk, neberte to VÁŽNE!
Zdielať na

Monike Bagárovej praskli nervy: Je to všetko fejk, neberte to VÁŽNE!

Česká speváčka Monika Bagárová (27) patrí rozhodne medzi najkrajšie ženy v šoubiznise. Tvár ako bábika, večne usmiata, príjemný prejav, krásny hlas a ešte aj postavička ako lusk. Nijako zásadne ju nepoznačilo ani tehotenstvo a rýchlo sa dostala späť do pôvodnej formy. O to viac sa dá chápať jej aktuálne rozhorčenie.

​Monika Bagárová nie je prvá ani posledná celebrita, ktorej meno a tvár zneužila nejaká viac či menej pofidérna firma, aby si pomohla pri predaji produktov. Poslednú dobu sa dalo na internete naraziť na reklamu, ako Monika odporúča istý prípravok na chudnutie a zdalo sa, že môže ísť o jej úprimné odporúčanie.

Ako sa ale aktuálne poriadne nahnevaná speváčka vyjadrila, ani náhodou nemá s firmou, ani s jej produktom nič spoločné. "Po internete koluje, že beriem nejaké tabletky, kvapky na chudnutie a ako som zázračne schudla. Prosím vás, nie je to pravda, nič podobné som v živote neužívala, nemám žiadnu spoluprácu na nejaké lieky na chudnutie, ani nič podobné," vysvetľovala v instastories.

Vypočujte si Monikinu najúspešnejšiu skladbu na YouTube s 3,7 miliónom zhliadnutí:

V poslednej dobe Monika viackrát zdieľala fotky či videá, ako poctivo cvičí, aj v prítomnosti Ruminky, ktorá jej to v niektorých momentoch rozhodne neuľahčovala. No aj tak si speváčka zvolila ťažšiu, ale poctivejšiu a napokon a efektívnejšiu cestu, ako nejaké pofidérne prípravky s neistým výsledkom a ešte neistejším obsahom.

Monika radšej cvičí, akoby mala hltať nejaké "zázračné" prípravky:

"Chcela som vám to len objasniť, aby ste nenaleteli, aby ste nič také nekupovali. Tvári sa to, že to ja odporúčam, existujú nejaké rozhovory, ktoré som ale ja nikdy nedala, je to všetko fejk, prosím, neberte to vážne," apelovala na fanúšikov, aby boli obozretní, keď uvidia prípravok na chudnutie, ktorý má akože odporúčať ona. Niektorí "podnikatelia" skutočne nemajú zábrany a už z princípu je lepšie ich ignorovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie