Skoro jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Najkrajšie prekvapenie! Jennifer Lopez v svadobných šatách po boku Bena Afflecka!
Zdielať na

Najkrajšie prekvapenie! Jennifer Lopez v svadobných šatách po boku Bena Afflecka!

Archívna reportáž

Malo sa to stať už pred dávnymi rokmi, keď Ben Affleck požiadal svoju lásku JLo o ruku. Svadba sa napokon nekonala, osud to chcel inak a po rozchode tohto krásneho páru si každý založil rodinu s niekým iným. No prešlo pomaly 20 rokov a tento dokonalý príbeh lásky speje zjavne ku šťastnému koncu.

​Jennifer Lopez (52) a Ben Affleck (49) oslávia onedlho prvé výročie ich obnoveného vzťahu. Takto pred rokom si práve speváčka a herečka prechádzala nepekným rozchodom so snúbencom Alexom Rodriguezom, ktorý nedokázala krotiť svoju vášeň k ženám. Akoby Ben čakal len na to - svojej dávnej láske sa okamžite ozval a zvyšok príbehu je už história.

No ešte stále tomu čosi k dokonalosti chýba. Fanúšikovia oboch sympatických hviezd čakajú na svadobné zvony. Tak trochu sa dočkali aspoň malej ochutnávky už teraz.

Pozrite si upútavku na dokonalú valentínsku romantiku v podaní JLo:

Ben a JLo takmer s istotou pred oltár smerujú, a práve pre ich dojímavý príbeh to bude nepochybne svadba roka - aspoň podľa ich priaznivcov. Hoci si na to budú musieť ešte nejaký ten rôčik počkať, už teraz dostali parádnu ochotnávku priamo od zaľúbencov.

JLo na Instagrame už nejakú dobu žije len jej novým filmom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer aktuálne cestuje po svete, aby propagovala svoj najnovší film s názvom Vezmi si ma. Tam jej nečakanú lásku zahral Owen Willson, no uplynulý týždeň na premiére v Los Angeles už stál po jej boku Ben. A najväčšie prekvapenie bolo, že Jennifer prišla skutočne v svadobných šatách, hoci extravagantne krátkych, zato dokonalo bielučkých a komplet z čipky. Ani Affleck sa nenechal zahanbiť a v elegantnom čiernom kabáte by mohol aj s Jen rovno zamieriť pred oltár. Snáď to bola ochutnávka toho, čo sa stane čoskoro aj v ich skutočnom živote.

Súvisiace články

Najčítanejšie