Skoro jasno
16°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Afterpárty ako z hororu! Hviezdy v ohrození života, spustila sa streľba!
Zdielať na

Afterpárty ako z hororu! Hviezdy v ohrození života, spustila sa streľba!

Archívna reportáž

Po piatkovom koncerte Justina Biebera zažial spevák zrejme najhoršie chvíle svojho života. Išlo mu o život, tak, ako ostatným celebritným účastníkom párty, kde sa z ničoho nič strhla streľba.bieber

​Na párty boli traja ľudia postrelení a ďalší ľahšie zranení po streľbe, ktorá vypukla priamo pred očami mnohých celebrít, informoval portál TMZ. Spevák Justin Bieber odspieval v Los Angeles koncert a vybral sa na neďalekú afterparty v podniku The Nice Guy. Na zozname hostí boli aj Drake, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Kendall Jenner či Khloe Kardashian.

Približne o 2:45 ráno, keď raperi Kodak Black, Gunna a Lil Baby stáli na ulici, smiali sa a rozprávali, vypukla bitka. Kodak sa na niekoho oboril a potom bolo počuť výstrely. Podľa orgánov činných v trestnom konaní padlo celkovo 10 výstrelov, pričom traja ľudia boli zasiahnutí guľkami a jeden utrpel zranenia iným spôsobom. Všetci boli prevezení do nemocnice a sú v stabilizovanom stave. Podľa polície je strelec/strelci stále na úteku.

Z Biebera sa stal počas vzťahu s Hailey iný človek:

​Kodak a jeho partia sa zúčatnili na Bieberovej párty bez akýchkoľvek problémov. Až keď vyšiel von, došlo ku konfliktu. Pri východe niekoho z Kodakovej partie prepadol neznámy útočník a raper sa okamžtie vrhol do akcie, aby pomohol svojmu kamarátovi. V tom momente začal útočník strieľať.

Len deň predtým si Bieber užíval na inej párty:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber)

Kodaka jedna z guliek zasiahla do nohy. Bol prevezený do nemocnice a jeho stav je stabilizovaný. Mený ďalších zranených nie sú známe, ale Justin Bieber, ani ďalšie superhviezdy zo zoznamu hostí medzi nimi s istotou nie sú. Bieber opustil v panike párty v momente, ako konflikt nastal, ako zachytili prítomní paparazzi. 

Súvisiace články

Najčítanejšie