Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Ako cez kopirák s Rytmusom aj s Nedvědom! Darin komentár hovorí za všetko!
Zdielať na

Ako cez kopirák s Rytmusom aj s Nedvědom! Darin komentár hovorí za všetko!

Archívna reportáž

Na rôzne hejty od sledovateľov sociálnych sietí si už azda mohla Dara Rolins(49) dávno zvyknúť, ale zjavne to tak nie je. Rada sa chváli fotkmi aj z exotických dovoleniek, ktorých si dopraje aj niekoľko do roka. Nečudo, že podaktorých závistlivcov tým vie aj riadne vyprovokovať. Akosi zabúdajú, že na to, čo má, pracovala už od svojho detstva. Hlas síce "dostala", ale keby nemala ambície a nepracovala na nich, ťažko by sa dostavil úspech. A tak si teraz môže oprávnene užívať nielen svoj majetok, ale konečne aj lásku. 

​Potom, čo Dara priznala vzťah so slávnym futbalistom Pavlom Nedvědom, sa hejty na jej profile od neprajníkov objavujú ešte vo väčšej miere ako doteraz. Mnohých zjavne ide rozdrapiť, že speváčka vyzerá stále veľmi dobre, úspech má už nielen na pódiách, ale aj ako obchodníčka a návrhárka a darí sa jej dokonca aj v láske. A Dara  chce, pochopiteľne, svoje šťastie zdieľať aj s ostatnými. Teraz si užíva luxus a lásku spolu s Pavlom Nedvědom na exoticky krásnych Maldivách a fotky s ním odtiaľ zdieľa na svojej stránke.

Reakcie od jej sledovateľov nedali na seba dlho čakať. Nie všetky sú však priaznivé. Za "trapas" označili, že zvrejenila identický záber Pavla, ako pred rokmi odfotila Rytmusa. To Daru riadne rozčúlilo, súdiac z jej komentárov. "Ako je mojím dobrým zvykom, zase sa predvádzam a zase som bola na dovolenke. No a potom tu máme ešte jeden totálne prekvapivý fakt, že 'rovnako ako so súčasným, fotila sa aj s ex!' No toto! Chápete to?!" ironicky poznamenala k výčitkám neprajníkov. "Kto by čakal, že sa aj v mojom živote budú opakovať situácie, ktoré zažíva zvyšok populácie dnes a denne. Predtým sa fotila s jedným a teraz zase, ale s úplne iným..," pokračovala v otázkach s jasnou dávkou irónie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

"Milí autori tohoto škandalózneho odhalenia: je naozaj tak ťažké vidieť v tom len obyčajnú logiku veci? Však ale kto z vás sa nevyfotil s novým frajerom, po tom, čo už má fotky aj s tými bývalými?! A tým, čo leží v žalúdku, že som bola už zase na dovolenke... Aj keby som bola na dovolenke od teraz už navždy, čo vám je do toho?! Od 8. rokov som si na všetko poctivo sama zarobila, takže môžem. A budem. S dcérou, s mužom, sama, s kamarátmi... A mám v pláne sa pri tom fotiť, spredu aj zozadu," poslala jasný odkaz všetkým závistlivcom. To, samozrejme, neznamená, že to aj všetci vezmú na vedomie.

Súvisiace články

Najčítanejšie