Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
O mesiac bude bábo Marešovcov na svete! Jeho POHLAVIE ale naznačila Monika už teraz!
Zdielať na

O mesiac bude bábo Marešovcov na svete! Jeho POHLAVIE ale naznačila Monika už teraz!

Archívna reportáž

Populárny moderátor Leoš Mareš (45) našiel zjavne životné šťastie po boku Moniky Koblížkovej (40). Stretol ju v roku 2015 na na svadbe ich spoločného priateľa Filipa Vaneka a bola to láska na prvý pohľad. V tom čase bol Mareš ešte ženatý, ale spolu s manželkou, s ktorou má dvoch synov, už nezdieľali spoločnú domácnosť. K rozvodu došlo v roku 2017 a o rok nato sa oženil s Koblížkovou. Nasledovala svadobná cesta do luxusnej destinácie a mnohí ich priaznivci očakávali, že sa manželia Marešovci zakrátko pochvália očakávaním prírastku. Nestalo sa.

Leoš a Monika si odvtedy polietali po luxusných dovolenkách celom svete, ale snaha počať potomka sa míňala cieľu. To však ani jeden z nich verejne nepriznal. Až neskôr, keď sa im to konečne podarilo, vyšli s pravdou von. Kvôli dieťaťu vládlo medzi nimi napätie, ktoré bolo zrejme až neúnosne veľké, a tak sa rozhodli podrobiť psychoterapii. Monike navyše neraz ľudia necitilivo pripomínali aj jej vek, akoby s tým mohla niečo spraviť, keď sa nedarí. "Podľa mňa otázka typu plánujete mať deti... Podľa mňa sa veľmi naplánovať nedá," konštatovala pred časom otrávene. "Niekedy je potrebné aj šťastie," dodal Leoš pravdivú vetu. Napokon si k nim šťastie našlo cestu.

Keď Monika konečne otehotnela, dlhé mesiace to pre istotu tajila pred verejnosťou. Prvý to dal vedieť vlani v októbri na Instagrame šťastný Leoš. "Klokan priletí v marci," oznámil všetkým jeho sledovateľom pod obrázkom s nakresleným bocianom s bábätkom v zobáku. Potom už vyšla s pravdou von aj Monika, ktorá trpela v prvých mesiacoch silnou nevoľnosťou. Keď si už bola istá, že všetko dobre dopadne, odvážila sa v novembri aj na dlhý let spolu s Leošom na ich obľúbené Maldivy, kde ukázala aj tehotenské bruško. 

Takto sa excentrický Loeš Mareš v minulosti vyjadril o láske: 

​Ich priaznivci sú ale zvedaví, akého pohlavia je ich budúci potomok, čo zrejme Marešovci už dávno dobre vedia, ale nechcú prezradiť. Monika možno chcela predsa len niečo naznačiť, keď sa pochválila na Instagrame dvomi kúskami oblečenia pre ich bábätko, ktoré mu už kúpila. Biele tričkové body a hnedý kožúšok s kapuckou v podobe hlavy medvedíka sa skutočne zdá byť skôr pre chlapčeka, hoci na prvý pohľad ide o neutrálne oblečenie. Leoš by zrejme rád privítal dievčatko, keďže chlapcov má už dvoch s prvou manželkou. Či to bude chlapček, alebo dievčatko, by nemalo hrať až tak veľkú rolu. Iste je najdôležitejšie, aby sa im narodilo zdravé dieťatko, na ktoré tak dlho čakali.  

Táto fotka vyvolala rozruch a podľa mnohých príde na svet tretí Marešov syn:

Instagram/MM

Súvisiace články

Najčítanejšie