Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
TAKTO to bolo a takto bude! Vémola sa rozhodol vniesť svetlo do celej drámy okolo rozchodu s Lelou!
Zdielať na

TAKTO to bolo a takto bude! Vémola sa rozhodol vniesť svetlo do celej drámy okolo rozchodu s Lelou!

Archívna reportáž

O vzťahu Lely Ceterovej (32) a Karlosa Vémolu (36) sa naozaj nedá povedať, že je idylický. Obaja sú svojrázni a s veľkým temperamentom, a tak stačí niekedy málo a oheň je na streche. Ako jeden, tak aj druhý o tom nezabúdajú informovať hneď celý svet. Z ich vzťahu tak vznikla už akási telenovela, či skôr nevydarená reality show. Posledný výstup bol už ale naozaj silná káva. Naplno sa prejavila žiarlivosť zápasníka a on neváhal spor s Lelou vyhrotiť do takej miery, že tá z domu aj s deťmi utiekla ku kamarátke. Zakrátko sa ale vrátila za asistencie Vémolovej mamy späť do domu k nemu, ba dokonca s ním odišla na pár dní do jej obľúbeného Dubaja.

​Neznamená to však podľa Vémolu, že je už všetko v poriadku. "Obaja chceme, aby to už prestalo. Ľudia hovoria, že sme to urobili zámerne, ale toto by asi niekto neurobil naschvál. Chápem, že to bola moja vina, že mi praskli nervy, že som to nemal vôbec vyťahovať, to je veľké ponaučenie do budúcnosti. Nabudúce, keď budem nahnevaný, tresknem telefón a nebudem to riešiť. Mrzí ma to, nechcem, aby sa Lela stresovala, máme dvojmesačné dieťa," kajal sa Karlos v rozhovore pre eXtra.cz. Hoci následne odišli spolu do Dubaja, nešlovraj o žiadnu romantickú dovolenku, ale Vémolovu obchodnú záležitosť. "Mal som to naplánované niekoľko týždňov dopredu. Lelu som vzal so sebou, pretože mi už bolo ľúto ako jej, tak detí a toho, čo sa doma deje," vysvetľoval. 

Výlet mal vraj ale v konečnom dôsledku pozitívny vplyv na oboch. "My sme si to tam vyrozprávali a normálne sa vrátili. My sme dospelí ľudia a to, že máme problémy, neznamená, že sa budeme sami sebe strániť. Nebola to však cesta na zmierenie, ale plánovaná služobná cesta," zdôraznil zápasník. "Neviem, či sme oficiálne ešte partneri, to by ste sa asi museli spýtať Lely. Lela zostáva doma s deťmi, čo som rád, pretože predtým bola u kamarátky. Som rád, že sa už nebudeme hádať, že deti budú v pohode, že budú v poriadku," vyjadril sa pomerne optimisticky Vémola. "Myslím si, že keby sa stalo to, čo Lela hovorí, tak by so mnou na druhý deň asi sotva šla do Dubaja. Neviem, ako sa človek môže niekoho báť, byť zbitý a potom s niekým ísť do Dubaja," hovorí Karlos, ktorého trápi vyšetrovanie za násilie a odmieta ho priznať.

Takto sa verejnosť ešte začiatkom januára dozvedela o vážnych problémoch medzi športovcom a Lelou priamo z Karlosových úst. Zápasník to vzápätí zmazal, no šíreniu už nezabráni: vemol

"Ja to vôbec neriešim. Ak ste nič neurobili, nemusíte to ani riešiť. Mňa by teraz zaujímalo, čo s tým bude Lela robiť. Čo riešim, je, že sa mi nepáči postup toho vyšetrovateľa, ktorý mi zavolal, že Lela bola napadnutá a bolí ju hlava," tvrdí s tým, že napriek jeho žiadosti, nešla Lela na vyšetrenie k lekárovi, pričom inak tam vraj chodí aj s nádchou. Ja nemôžem za všetko viniť len Lelu. So mnou nie je jednoduché vychádzať a fungovať, keď som nemohol trénovať. Prepadol som depresii, prejedaniu, nechcel som tráviť čas doma a bol som neznesiteľný. Nemal som urobiť to, čo som urobil, praskli mi nervy, čo bol dôsledok môjho psychického vyčerpania," uznal svoj podiel na situácii. Lela zatiaľ stále mlčí, čo je zrejme najväčší dôkaz, že situácia bola skutočne vážna a kríza ešte nie je celkom zažehnaná. Vémola si ale trúfa vtipkovať aj o svadbe, ktorá by mala byť o pol roka, podľa pôvodného plánu. Vraj by si na ňu stavil. Ale rovnako dobre aj proti nej....

Vémola sa už na Instagrame k partnerskej kríze nevyjadruje, zato ľudia o ničom inom v komentároch nehovoria:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie