Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Najľahší recept ako schudnúť?! Herečka prezradila, vďaka čomu schudla vyše 30 kíl!
Zdielať na

Najľahší recept ako schudnúť?! Herečka prezradila, vďaka čomu schudla vyše 30 kíl!

Zdroj: Instagram/RW

Za posledné dva roky prekvapilo rapídnou stratou kíl niekoľko hviezd. Medzi nimi dominujú najmä dve mená. Okrem britskej speváčky Adele (33), je to herečka Rebel Wilson (41). Veľmi často stvárňovala vo filmoch a televíznych seriáloch postavy založené práve na stereotypoch objemnejších žien, ale s tým je po jej radikálnom schudnutí koniec. Táto Austrálčanka od začiatku pandémie koronavírusu, v rámci prestávky od nakrúcania filmov, stihla schudnúť viac ako 30 kilogramov. Mnohých veľmi zaujíma, čo pre to robila.

​V rozhovore pre podcast It's Time to Walk Rebel ochotne prezradila, čo je jej tajným receptom. "Lekár mi povedal: 'Rebel, najlepší spôsob, ako sa zbaviť nežiaduceho telesného tuku, je jednoducho chôdza. Nemusí byť rýchla, nemusí byť do kopca, len vychádzková chôdza hodinu denne. A ak to urobíte, bude to pre vás a pre váš typ postavy najlepší spôsob, ako sa zbaviť nežiaduceho telesného tuku," citovala radu svojho lekára. Herečka na jeho radu dala a po svojich skúsenostiach s ním musí len súhlasiť. Na svojej postave však pracovala aj iným spôsobom a dnes vyzerá ako úplne iný človek. 

Samozrejme, nemôže byť za tým len chôdza. Pri tvrdej disciplíne cvičila aj v posilňovni a držala prísnu diétu. Len tak sa austrálska komička zbavila nadbytočných kilogramov a dosiahla vytúženú postavu, ktorú nedávno predviedla v športovej podprsenke pred ďalším tréningom v posilňovni. V kontraste s ňou Rebel zverejnila aj svoju druhú fotografiu, na ktorej sa podľa svojich slov cítila najmenej zdravá a fyzicky zdatná. V tom čase svoj veľký smútok tlmila obrovským množstvom jedla, čo sa zakrátko prejavilo veľkým nárastom jej váhy. Populárna herečka sa zverila minulý rok v šou herečky Drew Barrymore, že posledné roky svojho života rozdelila na tematické etapy. "Mala som Rok zábavy, po ktorom nasledoval Rok lásky. Teraz mám Rok zdravia, pretože som v marci oslávila 40 rokov a doteraz som svoje zdravie zanedbávala," priblížila Rebel svoje dojmy z troch rokov. 

Rebel si komédii Pitch Perfect zahrala úlohu tučnej Amy, avšak dnes je už jej výrazná nadváha minulosťou:

Húževnatá Wilson drží palce všetkým, ktorí rovnako ako ona bojujú s nadváhou a s ňou spojenými problémami. Treba len prejsť na zdravý životný štýl, cvičiť, racionálne sa stravovať, no v prípade Rebel k strate váhy zrejme prispela navyše aj nová známosť. Na rozdiel od Adele, ktorá sa pri chudnutí verejnosti veľmi nezdôverovala a ani sa takmer nikde neukazovala, herečka Rebel Wilson zdokumentovala celý svoj zmenený životný štýl a telesnú premenu s tým spojenú na  sociálnych sieťach. Po vyše roku od začiatku svojej postupnej premeny vyzerá naozaj skvelo. Rebel je veľmi hrdá na to, že sa jej podarilo skrotiť aj problém s emočným prejedaním. "Prvýkrát v živote som schudla a darí sa mi to udržať. Myslím si, že emocionálne prejedanie sa nedá vyliečiť, ostane to stále s vami, ale dá sa to ovládať," radí po svojej skúsenosti s optimizmom ostatným. Aj keď už nie je "in" poukazovať na proporcie najmä žien, ktoré sa vymykajú bežným predstavám o dokonalosti, stereotypy určované najmä módnym diktátom, pretrvávajú v spoločnosti a spôsobujú často aj veľké problémy s príjmom stravy.  

Dnes sa Rebel pýši štíhlou, no stále pekne tvarovanou ženskou postavou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Súvisiace články

Najčítanejšie