Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bývalý Lucie Vondráčkovej prekvapuje slovami o rozchode s ňou: Spravil som dobre!
Zdielať na

Bývalý Lucie Vondráčkovej prekvapuje slovami o rozchode s ňou: Spravil som dobre!

Archívna reportáž

Prvý vážny vzťah, ktorý mala Lucie Vondráčková (41) vo svojom živote, bol s hercom Michal Dlouhým (53). Od jej devätnástich rokov s ním žila tri roky. Herec mal povesť sukničkára, ale sám vraj nevie, ako k tomu prišiel. Možno aj preto, že hrával úlohy lovcov vydatých žien, ako aj princov. Ešte pred Luckou chodil sedem rokov aj s herečkou Sabinou Laurinovou (49), ale jeho srdce si napokon nastálo získala letuška, ktorá je jeho manželkou už šestnásť rokov.

Michal Dlouhý je od Lucie o 12 rokov starší, a keď spolu chodili, už túžil po rodine. Vondráčková ale mala len 19 a rozhodne netúžila zavesiť kariéru na klinec. Tak sa ich cesty rozišli, ale zostali priateľmi. "Počas svojho života som mal štyri dlhodobé vzťahy a žil som úplne iný život ako moji rovesníci," priznal sa Michal Dlouhý. "Žil som s dvomi herečkami, to som si tiež vyskúšal, a viem, že som spravil dobre, že som si vzal ženu, ktorá s herectvom nemá nič spoločné," povedal v rozhovore pre Novinky.cz. Dobre vie, že mať v súkromí po boku človeka zo šoubiznisu nemusí byť vôbec jednoduché. "Asi najväčším dôvodom ich rozchodu bolo to, že si spoločné pracovné problémy nosili domov - a to nikdy nie je dobré," povedala svojho času priateľka Vondráčkovej.

Hoci sa rozišli už dávno, Lucia s Michalom si neprestali byť blízki. Preto keď dostala svojho času, keď žila ešte v Kanade, ponuku účinkovať v seriáli Kapitán Exner, neváhala a po boku Dlouhého ako Exnera si zahrala archeologičku a hrali zamilovaný pár. "Pred pár rokmi sme spolu hrali v Othellovi na Shakespearovom festivale. On bol Othello, ja Desdemona. A keď sme spolu žili, hrali sme v Rococo Touch a The Witches of Salem. Vždy sa s ním skvele pracuje a je s ním zábava," spomínala Lucie aj na iné ich spoločné vystúpenia. Je vidieť, že na neho spomína len v tom dobrom a vždy si pri stretnutí majú čo povedať, pričom sa spolu radi zasmejú.

Pripomeňte si Michala Dlouhého ešte v časoch pred vzťahom s Luckou, vtedy bola po jeho boku Sabina Laurinová:

Manželské šťastie ale Dlouhý našiel šťastie so ženou, ktorá je z inej ako umeleckej oblasti. Jeho životnou láskou je letuška Zuzana. "Mal som nejaké skúsenosti z predchádzajúcich vzťahov, takže som presne vedel, akú partnerku chcem," vysvetlil herec. Nebolo vraj ľahké si ju získať. Stretli sa na tenisovom zápase. "Bolo to milé. Prišiel som na prvé majstrovstvá v Rudne, bolo tam malé dievčatko oblečené v tenisovom oblečení, pozrelo sa na mňa a povedalo: "Toto bude hrať s nami tenis? Tak som si povedal: "To je žena môjho srdca! Trvalo to dlho, ale podarilo sa to," prezradil v rozhovore pre ČRo. Po troch rokoch randenia ju požiadal o ruku, ale vyšlo to až na tretí pokus. Svadba bola ako z romantického filmu. Vzali sa v roku 2006 počas dovolenky v ďalekej Austrálii v roku 2010 sa im narodila dcéra Katarína a o dva roky neskôr Karolína.

Michal Dlouhý sa naďalej venuje herectvu, fanúšikovia ho môžu vidieť aj na divadelných doskách:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Švandovo divadlo (@svandovodivadlo)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie