Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zomrela seriálová hviezda! Skvelého komediálneho herca našli v hotelovej izbe
Zdielať na

Zomrela seriálová hviezda! Skvelého komediálneho herca našli v hotelovej izbe

Zdroj: Reprofoto/Uddn.com

Obľúbený komik a hviezda megaúspešného sitcomu Plný dom Bob Saget zomrel vo veku 65 rokov. Herca našli mŕtveho v jeho hotelovej izbe v hoteli Ritz-Carlton v Orlande na Floride. Príčinu smrti nezverejnili, ale úradníci uviedli, že nič nenasvedčuje tomu, že by išlo o úmyselné zavinenie.

Americký seriálový herec, zabávač, moderátor a standup komik Bob Saget nečakane opustil tento svet, informoval ako prvý portál TMZ. Presnú príčinu smrti zatiaľ neoznámili, no nie je známe, žeby herec trpel nejakou chorobou. "V nedeľu boli policajti privolaní do hotela Ritz-Carlton Orlando pre telefonát o nereagujúcom mužovi v hotelovej izbe. Muž bol identifikovaný ako Robert Saget a na mieste bol vyhlásený za mŕtveho," napísalo miestne policajné oddelenie vo vyhlásení.

"Detektívi v tomto prípade nezistili žiadne známky násilného konania ani užívania drog," uviedli ďalej zástupcovia polície. Miestna polícia a hasiči zasahovali v hoteli v nedeľu okolo 16.00 h po tom, ako hotelová ochranka našla komika v jeho izbe, uviedol portál TMZ, ktorý ako prvý informoval o jeho smrti.

Pripomeňte si Sageta v seriáli Plný dom, v tomto prípade ako rockera:

Sagetova rodina vo vyhlásení uviedla, že je "zdrvená", keď potvrdila jeho smrť. "Bol pre nás všetkým a chceme, aby ste vedeli, ako veľmi miloval svojich fanúšikov, vystupoval naživo a smiechom spájal ľudí zo všetkých spoločenských vrstiev," uviedla rodina vo vyhlásení. "Hoci vás v tejto chvíli žiadame o súkromie, pozývame vás, aby ste si spolu s nami pripomenuli lásku a smiech, ktoré Bob priniesol svetu," dodali. Hviezda seriálu Plný dom len večer pred smrťou vystúpila v rámci svojho turné na Floride a ešte v nedeľu nadránom na Twitteri zverejnila selfie o tom, aký skvelý bol jeho set. Ďalšie termíny turné mal naplánované na celý rok 2022 a fanúšikov srdečne pozýval v jeho poslednom príspevku na Twitteri ešte v nedeľu ráno.

Saget len pred pár hodinami ďakoval publiku a tešil sa na ďalšie šou:

Saget bol najznámejší vďaka úlohe Dannyho Tannera v rokoch 1987 až 1995 v hitovom sitkome Plný dom, kde hral spolu s Johnom Stamosom a dvojičkami Mary-Kate a Ashley Olsenovými. Svoju úlohu Dannyho Tannera si zopakoval v reboote seriálu spoločnosti Netflix s názvom Plnší dom, ktorý trval 4 roky a skončil v roku 2020. Ďalšiu slávu získal ako dlhoročný moderátor obľúbenej relácie Najvtipnejšie videá Ameriky v rokoch 1989 až 1997. Bob Saget bol druhýkrát ženatý a mal 3 deti.

"Som zlomený. Som zdrvený. Som v absolútnom šoku. Nikdy už nebudem mať priateľa, ako bol on," zverejnil Bobov kolega zo seriálu Plný dom John Stamos:

Súvisiace články

Najčítanejšie