Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kate oslavuje štyridsiatku a absolútne ohúrila! Žúr síce nebude, no TOTO je najdokonalejší darček!
Zdielať na

Kate oslavuje štyridsiatku a absolútne ohúrila! Žúr síce nebude, no TOTO je najdokonalejší darček!

Archívna reportáž

Kate Middleton upustí  tento víkend od veľkej oslavy jej 40. narodenín a jubileum oslávi až v lete spoločne s princom Williamom. Rozhodnutie padlo v súvislosti s nárastom počtu prípadov covidu v novej mutácii omikron. Očakáva sa, že kráľovná usporiada v júni oslavu Williamových 40. narodenín, pričom medzi možnými miestami konania sú aj Windsorský zámok alebo Sandringham. Iste by nebol problém, aby sa pridala aj oslava jubilea Kate.

Predpokladá sa, že Kate bude tento víkend údajne oslavovať v súkromí so svojou rodinou. To pre ňu iste nebude žiadny dôvod na ľútosť, že si nemôže užiť oslavu na kráľovský spôsob, lebo svoju rodinu miluje nadovšetko. A to, čo ju potom čaká v lete, bude iste veľkolepá párty. "Kráľovná si takéto príležitosti nesmierne rada užíva a nebude to inak. V roku jej platinového jubilea sa máme na čo tešiť a keďže William aj Kate majú 40 rokov, je to ďalšia zámienka na oslavu," vyjadrila sa Ingrid Sewardová, šéfredaktorka časopisu Majesty Magazine pre Mirror

William sa nebude musieť cítiť ukrátený, že sa o pozornosť delí s niekým iným. Spoločné oslavy zažil už v minulosti, keď sa o svoje 18. narodeniny delil so 40. narodeninami princa Andrewa, 50. narodeninami princeznej Anny a 70. narodeninami princeznej Margaret. Veľká oslava sa konala na Windsorskom zámku v lete 2000.

Princ William oslavuje narodeniny 21. júna:

​Ani minuloročná narodeniny Kate neoslávila tak, ako by to bývalo obvyklé. Tak, ako zvyšok Británie, aj kráľovská rodina musela rešpektovať opatrenia a inak to nie je ani teraz. "Samozrejme, že si uvedomuje súčasnú situáciu. Bude obklopená blízkymi a to je všetko, na čom záleží," konštatuje Stewardová. No hoci o veľkú oslavu nateraz prišla, predsa len jeden veľký dar dostala a zároveň aj dala priaznivcom kráľovskej rodiny.

Dňom Katherininho jubilea sa do Národnej galérie portrétov zaraďuje jej prekrásna portrétna fotografia. Je zjavné, že sa Cambridgeovci nevedeli dočkať zverejnenia portrétu v sépiových odtieňoch, ako vystrihnutého z viktoriánskej éry, nakoľko ho zverejnili na sociálnej sieti takmer presne s úderom polnoci, v deň narodenín vojvodkyne. Catherine je na fotke ako víla, v bielych šatách, s rozpustenými vlasmi a zasneným pohľadom. Zrejme nebude ďaleko od pravdy tvrdenie, že je rozhodne jednou z najkrajších žien, aké kedy patrili do kráľovskej rodiny. Ďalšie dve fotky, jedna v červených šatách a druhá detailnejší záber na tvár, pridali počas dňa a nedá sa povedať nič iné, ako že sú dokonalé.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie