Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Úplne zošalel?! Fanúšikovia oslovili speváka omylom iným menom, ten ich za to dobil!
Zdielať na

Úplne zošalel?! Fanúšikovia oslovili speváka omylom iným menom, ten ich za to dobil!

Archívna reportáž

Mohlo by sa zdať, že budú kamarátmi z brandže, no je to presne naopak. Dlhodobé napätie medzi spevákmi Jasonom Derulom (32) a Usherom (43) stále nechladne. Mnohí ich fanúšikovia sa mohli už viackrát presvedčiť, že to medzi nimi stále priam vrie. Zašlo to ďaleko, že Derulo sa aktuálne totálne rozzúril, keď si ho niekto pomýlil s jeho veľkým rivalom Usherom. Možno to bola iba cielená provokácia, keď dvaja muži na Derula vykrikovali menom tohto jeho protivníka. Derulo neváhal a vyštartoval ako býk na červenú. Bitka sa odohrala v kasíne v Las Vegas.

Všetko sa začalo zdanlivo nevinne. Jason Derulo sa prechádzal po kasíne, keď na neho zakričali dvaja mladí muži. No kričali na neho menom jeho rivala Ushera a pridali aj pár vulgarizmov. To ho vyviedlo z rovnováhy, pričom okamžite začal vytočený nadávať aj on. Je možné aj to, že došlo iba k omylu, ale Derulo to tak zjavne nechápal a považoval to za provokáciu. Inak je ťažko predstaviteľné, prečo sa vrhol na spomínaných dvoch mužov, ktorí tvrdili, že si skutočne mysleli, že je Usher, ako stojí v policajnej správe, z ktorej citovala webstránka People.

V policajnej správe stálo: "Dňa 4. januára 2022 približne o 2:22 hod. policajti reagovali na hádku v nočnom klube v bloku 3700 South Las Vegas Boulevard. Hádka sa začala, keď sa podozrivý, identifikovaný ako Jason Derulo, dopustil ublíženia na zdraví voči dvom osobám. Obete nechceli vzniesť obvinenie voči Derulovi, no ten bol následne z budovy vyvedený".

Derulo vyštartoval ako šialený, nenechal sa odradiť ani po prvom pokuse o jeho upokojenie:

Podľa polície nedošlo k žiadnym zraneniam, čím sa incident pre nich skončil. Muži majú rok na podanie žaloby, kým sa prípad nepremlčí. Reakcia dotknutého Derula po jeho oslovení dvomi neznámymi mužmi menom jeho snáď najväčšieho rivala, bola z pohľadu takmer všetkých jeho fanúšikov neadekvátna. Derulo sa po hádke vrhol na týchto mužov ako pomätený a neváhal pritom použiť päste a pridal aj kopance. Vzápätí sa šokovaná a zjavne nepripravená ochranka rozhodla tento incident ukončiť a rýchlym osvedčeným chvatom oddelila oboch násilníkov v pomerne krátkom čase od seba.

Od incidentu Jasonovi fanúšikovia poriadne nakladajú a všetci ho už volajú len Usher:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Derulo (@jasonderulo)

Derulo je známy tým, že sa snaží presláviť nielen svojou hudbou, ale aj výstrednosťami. Známe sú jeho fotografie z minulosti v spodnej bielizni, na ktorých bol zvýraznený obsah jeho šortiek, čo vyvolalo rozruch najmä medzi jeho sledovateľkami. Minulý rok sa stal po prvýkrát otcom, no pomerne rýchlo vzťah s krásnou fitnesskou ukončil, no podľa príspevkov na Instagrame sa o synčeka stále zaujíma a trávi s ním čas, s expriateľkou vychádzajú výborne.

Pripomeňte si jeden z aktuálnych veľkých hitov Derula:

Súvisiace články

Najčítanejšie