Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mizerné vyvrcholenie dovolenky Rolins s Nedvědom! V posteli s covidom!
Zdielať na

Mizerné vyvrcholenie dovolenky Rolins s Nedvědom! V posteli s covidom!

Archívna reportáž

Romantické ukončenie minulého roku a nástup nového prežila Dara Rolins (49) v náručí svojej novej lásky, futbalistu Pavla Nedvěda (49). Mala pri sebe aj svoju milovanú dcéru Lauru (13) s partiou kamarátov. Všetko prebiehalo skvelo a plná elánu sa vrátila do Prahy. Aké bolo jej prekvapenie, keď jej partner oznámil, že má covid. Zistili mu ho pri testovaní, keď nastupoval do práce. U nej, ani u Laury sa, našťastie, vírus po testovaní nepreukázal.

Do reality všedného dňa, ktorý je už, žiaľ, takmer dva roky spájanýs covidom na celej planéte, sa pred pár dňami vrátila z rozprávkovo zasnežených Álp speváčka Dara Rolins aj s dcérou Laurou. Obidve naplnené spokojnosťou z krásne prežitých dní uplynulého aj nového roku, sa začali pomaly aklimatizovať na bežný režim. Veľkým prekvapením bolo pre obe, keď Dare jej milovaný Pavel Nedvěd, s ktorým si užívali zimné radovánky, oznámil, že má covid. Keď sa s ním lúčili sa zdal byť absolútne zdravý.

Nevedno, kde sa nakazil, lebo ani Dara, ani Laura covid podľa testu nemajú a pritom boli stále spolu. Na Nedvěda čakali v Turíne povinnosti viceprezidenta klubu Juventus, a tak, v súlade s pravidlami, sa podrobil testu na covid. Vyšiel však na jeho prekvapenie pozitívny. Okamžite sa izoloval a je v domácom liečení. "Viceprezident Juventusu mal po výtere pozitívny výsledok na covid. Pre tím ale nejde o žiadny problém, bývalý český futbalista s mužstvom poslednú dobu nebol v osobnom kontakte," informoval web Tuttosport.com. Priebeh choroby má však plne zaočkovaný Nedvěd zatiaľ mierny.

Dara ešte začiatkom minulého roka netušila, že na ňu čaká veľká láska:

​Stihla sa už k tomu oficiálne vyjadriť aj Dara Rolins. "Boli sme na testoch, dvakrát, ja a Lola sme negatívne, už chodí do školy. A Pavel je v izolácii, je po treťom očkovaní a má ľahký priebeh," zverila sa speváčka pre Blesk.cz. Zrejme si nepredstavovala, že jej milý po nádhernej zasneženej romantike s ňou takto žalostne dopadne. Ale napokon, aj on zrejme potreboval ešte na chvíľu zastaviť z víru manažérskych povinností a spomaliť tempo. Tak to často býva, keď človeka postihne zdravotný problém. Zakrátko ho ale povinnosti predsa len neminú, navyše, ešte stále nie je zažehnaný ani škandál spojený s Juventusom, a najmä vrcholovými funkcionármi. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Dara sa hneď po príchode z romantickej dovolenky s Nedvědom vyspovedala na sociálnej sieti z jej silných pocitov. "Nie roky, ale intenzita, hĺbka citu meria pravý význam vzťahu. Niekedy za pol roka prežijete viac, než za šesť. Pravdou je, že absencia toho pocitu a možnosti rozhodovať sa vo vzťahu slobodne, bez asistencie publika, je v našom prípade pekne na prd, to priznávam úprimne a na rovinu. Každý jeden vzťah ma formoval. A preto mám rešpekt pred každým človekom, ktorý ma kedy urobil šťastnou. A rovnako tak pre minulosť každého môjho partnera," otvorila sa speváčka svojim priaznivcom, aby vyjadrila, čo práve prežíva. Trvalý, pekný vzťah jej všetci fanúšikovia nepochybne úprimne želajú.

Súvisiace články

Najčítanejšie