Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
TAKTO si domácnosť Vinczeovcov asi nikto nepredstavoval! Adela ako slúžka, Viktor vyvalený na gauči!
Zdielať na

TAKTO si domácnosť Vinczeovcov asi nikto nepredstavoval! Adela ako slúžka, Viktor vyvalený na gauči!

Archívna reportáž

Adela a Viktor Vinczeovci patria nielen medzi najhviezdnejšie páry v našom šoubiznise, ale rozhodne aj medzi najvyplyvnejšie v tom najlepšom zmysle slova. Obaja sú inteligentní, vzdelaní, rozhľadení a navyše aj mimoriadne ekologicky cítiaci. Len ťažko by si človek pri týchto dvoch predstavil "tradičnú" domácnosť, kde muž nepohne prstom a žena nielen pracuje, ale aj kmitá v domácnosti. A predsa Adela prekvapila.

Už štyri a pol roka je zo slovenskej najúspešnejšej moderátorky Adely Banášovej pani Vinczeová. V júni 2017 sa po necelom roku vzťahu vydala za o 10 rokov mladšieho moderátora Viktora. Ak si niektorí mysleli, že pre vekový rozdiel, či azda prirýchle rozhodnutie nebude mať toto manželstvo veľkú perspektívu, už je jasné, že sa mýlili.

Adela a Viktor si dokonalo sadli a navzájom sa perfektne dopĺňajú. To, čo nie je silnou stránkou jedného, dopĺňa druhý a v zásadných svetonázoroch sa zhodujú. Jeden z tých názorov je iste aj uznanie rovnocenného postavenia žien a mužov, o to viac prekvapila fotka, ktorú aktuálne moderátorka zverejnila na Instagrame.

Adelin Instagram je všeličo, len nie obyčajný:

​Viktor vyvalený na gauči s pivom v ruke, Adela s mopom v ruke - skutočne to takto vyzerá u Vinczeovcov? "Toto vzniklo pri fotení každorocňého vianočného kalendára pre našich rodičov. Tu vidíte 14.2 - medzinárodný deň manželstva. Trošku sme si zgustli na stereotypoch, uznávam. Iné fotky nemáme, lebo sme si vychutnávali dni bez nadmernej účasti mobilu," napísala na vysvetlenie Adela a treba uznať, že si vybrali skutočne jeden z najobvyklejších stereotypov, žiaľ, stále až príliš reálne popisujúci skutočnosť mnohých domácností.

Adela svojím príspevkom otvorila opäť zaujímavú tému, ako je u nej obvyklé. Zvyklosti v rodinách, ktoré sa posúvajú po generácie neraz si neuvedomujúc, aké sú veľmi škodlivé. "Človek kadečo v rozhovoroch zistí - ako kto vyrastal, koho ako vychovávali starí rodičia, čo sa považovalo za 'normálne'. Staršie generácie zvyknú hovoriť obľúbené - 'Všetci sme tak vyrastali a aha, sme tu, neubudlo z nás'," spomenula Adela často nezmyselné argumenty starších generácií a pripomenula aj konkrétne "múdrosti". Moderátorka mala to šťastie, že nič podobné u svojich blízkych nezažila. "Uvedomujem si, aká som vďačná za svojich rodičov, ktorí spôsobili, že táto fotka je len veselou parafrázou na čosi, v čom som nevyrastala," napísala Vinczeová a kto pozná jej rodičov, vie, že to je pravda. Mnohí držia Vinczeovcom palce, aby sa aj oni stali čoskoro rodičmi, hoci aj cez adopciu, kde sú čakateľmi na dieťatko. To bude mať istotu, že žiadne škodlivé stereotypy od rodičov nezažije.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie