Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bagárová nie je sama, jej spevácky kolega a priateľ na jej rozchod okamžite zareagoval!
Zdielať na
Hudba

Bagárová nie je sama, jej spevácky kolega a priateľ na jej rozchod okamžite zareagoval!

Archívna reportáž

Po manželoch Gregor Brzbohatých ohlásil rozchod aj ďalší pár českého šoubiznisu. Deň po Vianociach sa s touto smutnou správou zverila fanúšikom speváčka Monika Bagárová. O rozchode so zápasníkom MMA Makhmudom Muradova sa špekulovalo už dávnejšie, tento rok bol pri Monike a dcérke Rumii len minimálne. Veľké aktivity rozbehol v rodnom Uzbekistane, kde si založil vlastnú zápasnícku organizáciu a je tam obrovskou hviezdou, dokonca má vraj aj politické ambície. Toto všetko by v Česku dosiahnuť nemohol, mal dokonca pravidelne problém aj so získaním povolenia na pobyt, hoci možno, keby sa oženil s Monikou, šlo by to jednoduchšie. Do toho sa mu ale akosi nechcelo.

Priaznivcom sympatickej speváčky začalo byť podozrivé, že sa na jej profile na sociálnej sieti neobjavujú spoločné snímky s Machom, ako to bolo ešte minulý rok obvyklé. Naveľa dobehol aspoň na narodeniny ich dcérky Ruminky, ale zakrátko opäť zmizol. Monika však vehementne tvrdila, že je medzi nimi všetko v poriadku a prihodila aj fotky, kde sú spolu. Zrejme robila všetko preto, aby ich vzťah napriek dlhému odlúčeniu fungoval ďalej, ako priznala aj v príspevku na Instagrame, kde oznámila rozchod.

Našťastie má mamička jedenapolročnej dcérky veľkú oporu v jej rodine. Najmä jej mama často dochádza často za Monikou, aby jej pomohla s dcérkou aj domácnosťou. Monika sa rozhodla pokračovať v kariére speváčky a darí sa jej, o tom, že je jednou z najkrajších žien v českom šoubiznise ani nehovoriac. No Machovi zrejme nič z toho nestačilo, dokonca sa kde-tu objavujú aj klebety o milenke. Monika sa rozhodla za ním do Uzbekistanu v čase pandémie a s malým dieťaťom neprísť, čo sa dá celkom dobre pochopiť. No to asi rozhodlo o osude vzťahu.

Tento rok vydali Monika a Jan svoj druhý duet:


Ale ako sa ukázalo, napriek rozchodu Monika neostáva sama. Podporu jej prejavili mnohí priatelia a blízki. Okamžite sa ozval aj jej najlepší priateľ Jan Bendig (27), ktorého svojho času presvedčila, aby si spolu s jeho partnerom kúpili dom neďaleko od nej. Vďaka tomu sa často navštevujú a spevák sa nebráni ani dohliadaniu na jej  malú dcérku. Hneď po jej priznaní rozpadu vzťahu s Machom prejavil empatiu. "Raz niečo začne a tiež končí. Najväčší dar je malá Ruminka a spolu budete v živote silnejšie ako kedykoľvek predtým a máš okolo seba úžasnú rodinu a parťákov, ktorí za tebou stoja necha sa deje, čo sa deje. Milujem ťa a vždy budem," podporil Moniku silným vyznaním aj na sociálnej sieti. On sám v minulosti priznal, že častokrát prežíval ťažké emociálne chvíle, kedy pomýšľal aj na ukončenie života. Pomohla mu podpora jeho súčasného partnera.

Instagram/JB

​Obaja si pochvaľujú život v rodinnom dome, kde oceňujú jeho pokojné okolie. A tiež sú radi, že majú v blízkosti Moniku s jej dcérkou. "Máme radosť z Ruminky. Chodíme Monike pomáhať, keď tam nemá rodičov a potrebuje si urobiť také tie základné ženské veci, ako sú vlasy a podobne. Je to vzájomná pomoc, ona varí, my strážime. A celkovo si bývanie naozaj užívame," povedal pred pár týždňami pre ŽivotvČesku.cz. Nový dom sa stal pre Jana nielen oázou pokoja pre chvíle relaxu so svojim partnerom a psíkmi. Má tam aj dostatok miesta na nakrúcanie klipov k jeho piesňam či scénok pre jeho "seriál" na youtube s názvom Ďábelské cikánky. Tvorivá práca, istota v partnerovi, kamarátka Monika s dcérkou a pracovné úspechy, mu dodali sebavedomie a upevnili pôdu pod nohami. Iste je rád, že teraz môže byť kamarátke Monike oporou aj on.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Bendig (@bendigjan)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie