Jasno
29°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
TOTO je dôvod rozvodu?! Brzobohatý vymenil najkrajšiu ženu sveta za TÚTO tanečnicu!
Zdielať na

TOTO je dôvod rozvodu?! Brzobohatý vymenil najkrajšiu ženu sveta za TÚTO tanečnicu!

Archívna reportáž

Už nejakú dobu sa povrávalo o kríze v manželstve jedného z najkrajších párov českého šoubiznisu. Tú sa im napriek veľkej snahe zrejme nepodarilo zdolať. Miss World z roku 2006 Taťjana Kuchařová (33) a spevák a muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý (38) už spolu pár mesiacov nežijú a ich manželstvo speje k rozvodu. Prevalilo sa, že Ondřej má už po svojom boku inú krásavicu.

Aj keď sa o manželoch Táni Gregor Brzobohatej a Ondřejovi Gregor Brzobohatom hovorilo ako o páre snov, skutočnosť bola inde. Už dlhší čas sa vedelo, že u nich doma nie je všetko v poriadku a že navštevujú spoločné manželské terapie. Od augusta ich už spolu vidieť nebolo, nepridávali ani spoločné fotografie na sociálnych sieťach. Táňa koncom augusta ešte prišla manžela podporiť na jeho koncert v rámci filmového festivalu v Karlových Varoch, ale vzťah zachrániť už nedokázali."Zatiaľ sme stále spolu. Sme manželia. Rovnako ako každý iný, aj my máme občas vo vzťahu určité vlny a fázy. Povedala by som, že sme skrátka normálny zdravý pár," tvrdila vtedy iDnes.

Iste má na rozpade manželstva každý svoj podiel viny a v čase sa to zrejme aj striedalo. Minulý rok na Ondřejov podnet obnovili svoj manželský sľub, potom boli dlhý čas spolu kvôli pandemickým opatreniam, ale ich rozdielne názory na život, životné priority a ciele sa zrejme nezmenili. "Bolo to pekné a príjemné vstávať každý deň v pohode s tým, čo si asi dnes urobíme na obed a aký film si pustíme," zverila sa na jar Taťjána s tým, že im to obom prospelo. Napätie si odbúravala behom v prírode a Ondřej varením."Tiež sme mali ponorku a krízu. Ale verím, že čo má pretrvať, pretrvá. Bola to veľká skúška, ktorou sme si osobne prešli," zverila sa vtedy. Ale čas ukázal, že skúšky nezdolali.

Taťána si pred šiestimi rokmi zahrala aj v manželom hudobnom videoklipe s názvom Identity: 

Ondřej sa zapozeral do príťažlivej tanečnice Zuzany a k Táni ho už zrejme nič neťahá. Už od konca leta s ňou vraj nebýva. "Na rozvode sa už viac-menej dohodli a Ondrej sa z ich spoločného bytu na Smíchove odsťahoval," prezradil zdroj Blesku. Posledné dni vídať Ondřeja už len v spoločnosti tanečnice, s ktorou sa zoznámili v karlínskom divadle. Zuzana Pilná (30) účinkuje v tanečnom súbore Hudobného divadla Karlín v predstaveniach The Addams Family a Sestra v akcii. Účinkovala aj v divadle Hybernia a v divadle Broadway, kde hrala v hre Kleopatra. V roku 2014 žila v Londýne, neskôr s divadlom účinkovala aj v ázijských krajinách. V súčasnosti žije a pôsobí v Prahe. 

Dokonalý manželský párik českého šoubiznisu je už minulosťou, ku kríze dali spoločné vyhlásenie:

Začiatkom decembra Zuzanu s Ondřejom zachytili prvýkrát na fotkách z reštaurácie, kam šli po uvedení muzikálu Slnko, seno, jahody, ku ktorému napísal hudbu, texty a libreto. Obaja sa spolu krátko bavili aj vonku pri cigarete a keď sa najedli, rozlúčili sa bozkom a každý sa vydal svojou cestou. O týždeň neskôr, po predstavení muzikálu Jesus Christ Superstar Zuzanu odviezol Brzobohatý autom priamo do jeho bytu na Malej Strane, kde spolu strávili celú noc. Ráno sa potom Ondřej vybral na Kavčí hory, kde mal nakrúcať a Zuzana nasadla do taxíka a odišla domov. Táňa žije vo svojom podkrovnom byte na Smíchove a zrejme je tam zatiaľ sama. 

Toto je Ondřejova nová láska:

Súvisiace články

Najčítanejšie