Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vyznanie v priamom prenose! Hviezdny herec sa priznal k láske k nič netušiacej slávnej kolegyni!
Zdielať na

Vyznanie v priamom prenose! Hviezdny herec sa priznal k láske k nič netušiacej slávnej kolegyni!

Archívna reportáž

Počas spoločného rozhovoru Matthewa McConaugheyho (52) a Reese Witherspoon (45) v piatkovej talk show Ellen DeGeneres došlo k prekvapujúcemu priznaniu herca. Odhalil svoje city voči krásnej Reese a tá zostala prekvapená a veľmi ju to pobavilo. Aj keď sú dlhé roky blízki priatelia, nikdy doteraz jej to ešte neprezradil.

V populárnej televíznej talk show so známou moderátorkou Ellen DeGeneres vystúpili v piatok slávni hollywoodski herci Matthew McConaughey a Reese Witherspoon. V amerických kinách práve prebieha premiéra animovaného  filmového muzikálu Spievaj 2. Herci prepožičali svoje hlasy animovaným postavám v tejto milej rozprávke. Okrem otázok na film moderátorka hercom položila aj zopár týkajúcich sa ich súkromia. 

Keď dostali otázku, do akej celebrity boli zamilovaní, odpovedal najskôr Matthew McConaughey. Jeho odpoveď všetkých prekvapila. "Bol som tak trochu zbláznený do mladej dámy z filmu V mesačnom svite, ktorá sedí po mojej ľavici," prezradil. Na to zaskočená Reese zareagovala emotívne. "Čože?!" vybuchla a rýchlo požiadala so smiechom prítomných: "Zapíšte to niekto!" Herec dodal, že v tom čase bol ešte celkom mladý: "Ak ste videli ten film, tak viete...  Veď ako sa dalo nezamilovať?" V dráme z roku 1991 mala Reese iba 14 rokov a on mal  21. "Si taký milý," poznamenala Witherspoon a žartom navrhla, že by o tom teraz mohli nakrútiť film.

Pozrite si trailer k novinke s názvom Sing:

Dvojica hercov sa ešte nikdy v skutočnosti neobjavila vo filme spolu v jednej scéne, napriek tomu, že spolu účinkovali už v troch filmoch. "Myslím, že ľudia nás chcú vidieť v skutočnom spoločnom filme," povedala Witherspoon, keďže v dvoch z troch filmov, ktoré nakrútili, hrala ona animované prasa a on koalu, pričom nahrávanie ich hlasov prebiehalo oddelene. "Myslím, že by bolo zábavné robiť to v jednom zábere," súhlasil Matthew a hneď aj navrhol názov filmu. "O prvej známej láske - to by bol dobrý názov pre film," predostrel návrh vtipkár. 

Reese a Matt na premiére animovaného filmu Sing 2, v ktorom prepožičali svoj hlas hlavným postavičkám:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

​McConaughey tvrdí, že Witherspoon prvýkrát osobne stretol v roku 2006 v ten večer, keď získala Oscara za najlepší ženský herecký výkon. Spriatelili sa a v roku 2011 bol hosťom na jej druhej svadbe s Jimom Tothom. Reese si na túto udalosť spomína ako na deň, keď si Matthew získal jej srdce tým, že tancoval s každou ženou "staršou ako 65 rokov". Jej matka vraj skoro zomrela po tanci s ním. Čo sa týka jej zamilovanosti do nejakej celebrity, Reese priznala, že sa zamilovala Vala Kilmera stvárňujúceho Jima Morrisona zo skupiny The Doors. "Bola som divné dieťa, skutočne," vysvetlila so smiechom, no azda väčšina žien, ktoré Kilmer v spomínanom filme videli, to cítili rovnako. 

Pozrite si video, kde sa Matthew priznal, že bol do Reese zamilovaný:

Súvisiace články

Najčítanejšie