Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Agáta je opäť zamilovaná! Číslo OSEM sa ale musí pozdávať už aj jej slávnej mame!
Zdielať na

Agáta je opäť zamilovaná! Číslo OSEM sa ale musí pozdávať už aj jej slávnej mame!

Archívna reportáž

Tí, čo sledujú dobrodružstvá Agáty Hanychovej (36) s mužmi, netrpezlivo čakali, kedy im oznámi ďalšie meno v zozname jej známostí. Od rozvodu s hercom Jakubom Prachařom (38) ich mala doteraz minimálne sedem. Konečne sa dočkali, keď ani nie mesiac po rozchode so sedmičkou prezradila, že je tu už aj ôsmy. Tentokrát to je naozaj veľká zmena. Najmä jej mama, herečka Veronika Žilková, musela zajasať, lebo je celkom podľa jej gusta. Iba čas však preverí, či je pre Agátu ten pravý, ako by jej okrem mamy želali aj jej fanúšikovia.

Zatiaľ po žiadnom rozchode nezostala Agáta Hanychová dlho sama. Iba naozaj nedávno bola v Španielsku s jej poslednou známosťou, milovníkom vodných športov Jiřím Hellerom (44), ale po príchode domov sa zjavne hneď rozišli. Pritom o ňom písala priam ódy. "Nejako cítim, že toto je úplne niečo iné ako posledné vzťahy. Som šťastná. A mám vedľa seba muža s veľkým M," povedala prednedávnom Agáta"Veľmi nás spája šport. Je to jeden z najpokojnejších chlapcov, s akými som kedy bola. Na to nie som celkom zvyknutá. Znesie aj moje šialené nálady a občasnú nevyrovnanosť prejde s ľadovým pokojom. To by ma síce možno predtým vytáčalo, ale teraz som za to vlastne rada. Nie je to zlé," priznala pre eXtra.cz  známa influencerka s tým, že je naozaj šťastná a spokojná.

Ktovie, ako presne prežíva jej dobrodružstvá s chlapmi jej mama Veronika Žilková, predsa len je herečka a všeličo vie zahrať, ale zatiaľ sa priveľmi nevyjadrovala k prelietavosti jej najstaršej dcéry. Ako to už vo vzťahoch medzi matkami a dcérami býva, nie vždy sa zhodnú na výbere partnerov, čo je aj prípad Veroniky a Agáty.  "Partneri, to je vec, o ktorej sa najčastejšie hádame. Nemá záujem o slušných chlapcov. Chcela by som, aby ju skrotil mladý lekár s oceľovou päsťou," komentovala svoj názor na typy dcéry populárna herečka. Akoby jej chcela Agáta konečne ulahodiť, ôsma známosť je vraj úspešný chirurg, ktorý má pred sebou sľubnú kariéru. Veronika bude azda tentokrát veľmi priať úspechu vzťahu jej dcéry so vzdelaným a dobre postaveným mužom.

Agáta sa pred rokmi blysla aj v klipe k piseni Zlatokopky od úspešného slovenského rapera Rytmusa:

"Jej sa tí normálni nepáčia. Ak je trošku hajzel alebo nepracovitý, alebo by bol rád v novinách, tak takí sa Agátke páčia. Keď príde slušný zubár, ten sa Agáte nepáči. Ona má rada tých...," rozhovorila sa pred časom Žilková počas streamu na Instagrame s dcérou Agátou, ktorá za ňu chcela dopovedať vetu a nazvala svojich bývalých partnerov "polokreténmi". No potom je otázne, či to česká Paris Hilton zistí až potom, keď s nimi je dlhšiu dobu, lebo zo začiatku každého vychvaľuje. Pri jej skúsenostiach a veku je to pomerne nezrelé. Ale ani výber manžela Jakuba Prachařa nebol mame Veronike celkom po vôli, ako sa dalo súdiť podľa jej slov po ich rozvode.

Agáta je iba krátko po rozchode so športovcom Jirkom opäť šťastná, tentokrát údajne po boku zatiaľ neznámeho českého chirurga: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Keď jej Agáta oznámila, že je rozvedená, zajasala. "Super, konečne, hurá. Nebudem nič predstierať," spomínala na svoje pocity počas streamovania s Agátou. No už sa nevyjadrovala k jej ďalším známostiam po rozvode. Prvým bol realitný maklér Zdeněk Turek. Po ich spoločnej romantickej dovolenke v Thajsku sa v tichosti rozišli. Druhým v poradí bol rozvedený kameraman Marek Niessner, s ktorým si spolu založili aj účet na Instagrame. Potom nasledovali producent Tomáš Sobola, stolár Adam Raiter, nechválne známy pašerák a bývalý priateľ youtuberky Týnuš Třešničkovej Ladislav Bisenius, podnikateľ Jan Loskot a vyššie spomínaný Jiří Heller. Všetky vzťahy, až na krátky s Biseniusom, trvali zhruba tri mesiace. Agátiny sledovatelia by si už mohli medzi sebou urobiť stávku, ako dlho jej vydrží ôsmy vzťah.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie