Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ten je rozkošný! Synček najbohatšieho muža sveta sa mu primotal do videohovoru!
Zdielať na

Ten je rozkošný! Synček najbohatšieho muža sveta sa mu primotal do videohovoru!

Archívna reportáž

Má len rok a pol a ešte netuší, komu sa to vlastne narodil. Doteraz svet chlapčeka so šialeným menom X AE A-Xii veľmi nevidel, o to viac prekvapil jeho otec, miliardár a vizionár Elon Musk, keď ho svetu ukázal v zoom videohovore v celej paráde. Rozkošný malý chlapček sa do debaty zapájal s veľkým nadšením.

Blonďavého drobca, ktorého má zakladateľ spoločnosti SpaceXMusk, najbohatší muž sveta Elon Musk (50) s bývalou priateľkou, speváčkou Grimes, bolo vidieť, ako sedí na kolenách svojho otca, keď sa prostredníctvom videochatu prihlásil na stretnutie s Národnou akadémiou vied, inžinierstva a medicíny, aby poskytol aktuálne informácie o lodi Starship.

Malý X niekoľkokrát povedal "ahoj", pričom radostne mával rukami, čo 50-ročného Muska rozosmialo. X AE A-Xii s úžasom sledoval obrazovku, na ktorej sa zobrazovala otcova raketa, kým prišiel muž, ktorý malého vyniesol von, aby Musk mohol nerušene pokračovať v stretnutí.

Pozrite si celé video so synčekom Elona a Grimes:

Musk a 33-ročná Grimes svoje dieťa väčšinou držia mimo zraku verejnosti, len v marci sa výnimočne podelili o vzácny pohľad na rodinku, keď Musk zdieľal fotografiu ich troch počas pobytu v Texase. No už v septembri pár informoval, že to po troch rokoch randenia zabalili. "Sme čiastočne rozídení, ale stále sa milujeme, často sa vídame a máme skvelé vzťahy," povedal vtedy šéf Tesly. Ako je zrejmé, skutočne dobré vzťahy pretrvávajú a evidentne aj striedavá starostlivosť o chlapčeka. Toho pôvodne pomenovali "X Æ A-12", ale boli nútení to zmeniť na "X AE A-XII", pretože kalifornské zákony zakazujú špeciálne znaky a čísla v menách.

​Megamiliardár má s bývalou manželkou Justine Wilsonovou päť dospievajúcich synov. Bol ženatý hneď dvakrát s herečkou zo seriálu Westworld, Talulah Riley. Prvýkrát sa vzali v roku 2010, ale v roku 2012 sa rozviedli, o rok neskôr sa zmierili, v roku 2013 sa znovu vzali a v roku 2016 sa opäť rozviedli. Musk v rokoch 2017 až 2018 chodil aj s herečkou Amber Heard po jej nevydarenom manželstve s bývalým manželom Johnnym Deppom. Po kanadskej speváčke Grimes sa zatiaľ s novým objavom neukázal.

Súvisiace články

Najčítanejšie