Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Niekdajší Ken, dnes už Barbie začína zúfať! Nevie si nájsť ženícha, TOTO má byť posledná záchrana!
Zdielať na

Niekdajší Ken, dnes už Barbie začína zúfať! Nevie si nájsť ženícha, TOTO má byť posledná záchrana!

Archívne video

Pre plastikami premeneného Brazílčana Rodriga Alvesa (38) z obyčajného muža na Kena, a aktuálne už na Barbie menom Jessica, je najdôležitejším cieľom vydať sa a založiť si rodinu. Už roky podriaďuje svoj život verejnej prezentácii svojho tela v súvislosti s výsledkami plastík. Zároveň s plastikami sa menia aj názory tejto transgender osoby. Najmä potom, ako sa stala ženou. Hľadá si ženícha a zatiaľ bezúspešne. Nemá pritom údajne žiadne extra podmienky, len vzájomnú lásku.

Svoje sny sa snaží transgender Jessica Alves napĺňať vo všetkých smeroch. Nad jej experimentami s plastikami a premenou na ženu ale mnohí krútia hlavou. Sníva aj o transplantovaní maternice, aby mohla počať a porodiť dieťa. "Aj keby to stálo milióny libier, aby som mala maternicu, nájdem spôsob, ako to dosiahnuť. Veľmi rada by som mala dieťa, ktoré bude mať moje gény a krv. Mám zmrazené spermie, aby som ich mohla použiť na umelé oplodnenie. Všetko, čo som chcela, je byť ženou. Operatívna premena pohlavia bola mojím najšťastnejším dňom v živote," povedala pre časopis Closer. A niečo sa jej črtá v rodnej Brazílii.

Transplantáciu vagíny už Jessica podstúpila, ba dokonca prišla už aj o panenstvo, ale nebolo to vraj nič romantické. "Prvýkrát to bolo veľmi bolestivé. Musela som užiť aj lieky proti bolesti a zostať v posteli," zverila sa na sociálnej sieti. Kvôli obavám sa obrátila na lekára, ktorý jej robil plastiku ženského pohlavného orgánu. "Keď som mu zavolala, povedal, že je to normálne. Teraz je to už v poriadku," ubezpečila svojich fanúšikov. Od konca tohto leta pripravuje vlastnú reality šou s názvom Love Me Gender, kde hľadá partnera na celý život. "Každý si zaslúži lásku vo svojom živote. Ja s tým len potrebujem trochu pomôcť. Je to iné randiť ako žena," vyznala sa o spôsobe, ktorý má byť hlavným receptom na úspech pri jej sne vydať sa.

Pozrite si Jessicine vyznanie k svojmu ženstvu a plastickým zákrokom:

Jessica má ale trochu mohutnejšiu postavu, ako by chcela. Rozhodla sa podstúpiť preto operáciu žalúdka a zrejme jej to pomohlo. Výsledok sa rozhodla ukázať na sérii fotografií, pre ktoré sa obliekla aj do bieleho outfitu pripomínajúc nevestu. Ak to je skutočnosť a nie pomoc počitačovej grafiky, na fotkách skutočne výrazné zoštíhlenie. Vo všetkých sa ale vynímali jej mohutné prsia, ktoré si ako ináč, tiež dala urobiť na mieru plastickým chirurgom.

Za ostatné dni pridala Jessica desiatky nových profi fotiek:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Nedávno sa obrátila aj na platformu OnlyFans, kde ju môžu používatelia za poplatok sledovať. Táto platforma sa väčšinou používa na zdieľanie šteklivých fotografií. Mnohých zaujíma, ako vyzerá jej nové telo. "Vďaka mojej nahote ma ľudia prijímajú ako ženu a ja si potvrdzujem, že každá operácia dopadla perfektne a že som žena," vyznala sa Alves. Vďaka záujmu na OnlyFans za krátky čas získala svoj prvý milión libier, ako sa nedávno pochválila. Na zvodných snímkach sa neváha an úplne obnažiť. Tvrdí však, že nie vždy to bolo celkom dobrovoľne. "Cítila som sa pod tlakom. Muži a ženy sa zaujímali o to, čo mám pod oblečením," zverila sa v rozhovore pre MailOnline. Ale dlho sa tým, ako vidieť, netrápila a evidente sama vychádza fanúšikom v ústrety. Napokon, za milión to iste stojí za ústretovosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie