Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Krásny Thor si užíva Prahu! Hotel mu vybudoval osobné fitko, s manželkou zas vyvádzali na trhoch!
Zdielať na

Krásny Thor si užíva Prahu! Hotel mu vybudoval osobné fitko, s manželkou zas vyvádzali na trhoch!

Archívne video

V pražských uliciach nie je už nič výnimočné stretnúť svetovú hviezdu zo sveta šoubiznisu. Pomaly ako doma sa tam cíti hollywoodsky herec Orlando Bloom a ďalší tam prišiel pred vyše dvomi týždňami. Nie je to nikto iný ako Chris Hemsworth (38), filmový Thor v komiksovej sérii Avengers. V Prahe nakrúcať pokračovanie akčného filmu Deliverance. Predtým chcel spoznať Prahu, a tak sa vybral do historickej časti mesta najskôr s nemenej slávnym bratom Liamom Hemsworthom (31) a neskôr aj so svojou manželkou Elsou Pataky (45), ktorá ho prišla navštíviť.

Najkrajšie mesto sveta, ako v septembri označilo 27 tisíc cestovateľov v ankete Prahu, láka aj hviezdy najväčšieho kalibru. Mesto nestráca čaro ani šedivých zimných dňoch - naplno začali fungovať vianočné trhy, ktoré sú obvykle krásne a voňavé za každého počasia. Pri potulkách ulicami Prahy dostali hollywoodsky herec Chris Hemsworth a jeho manželka Elsa Pataky, ktorá pochádza zo Španielska, chuť na trdelník. Pri konzumácii tejto dobroty sa dobre zabávali. Trdelník bol totiž naplnený bielym krémom a obaja si ním nechtiac zababrali tvár.

Chris pri tom svoju manželku nakrútil. "Tu, v Prahe, som vďačný, že ma moja žena môže naučiť svoje skvelé európske zručnosti, ako správne jesť," okomentoval vtipne video na sociálnej sieti. So sympatickou manželkou, ktorá si priezvisko Pataky ponechala z lásky k svojej mame, pochádzajúcej z oblasti Rumunska neďaleko maďarských hraníc, má tri deti. Aj ona je herečka, známa najmä z filmu Rýchlo a zbesilo. Vedľa mohutnej vysokej postavy Chrisa sa táto drobná kráska takmer stráca. Manželmi sú od roku 2010. Spoločne priviedli na svet tri deti. Prvá bola dcéra India Rose a nasledovali dvaja chlapci, jednovaječné dvojčatá Tristan a Shasha.

Elsa a Chris si spolu aj zahrali:

Ešte predtým sa Chris vybral do nočných pražských ulíc so svojím mladším bratom Liamom, jeho priateľkou Gabriellou Brooks a partiou kamarátov. Zrejme vychádzali z nejakého podniku, keď mu brat predvádzal niekoľko bojových kopov do pouličnej lampy, ako zachytila kamera. Od 29. novembra do 19. marca však bude musieť Chris venovať svoj čas najmä práci na nakrúcaní pokračovania akčného filmu Deliverance. Pôvodne sa tak malo diať v jeho rodnej Austrálii, ale rozhodlo sa inak. "Dôvodom sú obavy z ďalšieho sprísnenia karanténnych opatrení v dôsledku šírenia koronavírusu. Ďalším dôvodom môže byť hercov nabitý kalendár, ktorý nedáva priestor na prípadné zdržanie natáčania," uviedli dôvod na portále Variety.com.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Chrisa Hemswortha spolu so štábom ubytovali v päťhviezdičkovom hoteli s výhľadom na Pražský hrad a Karlov most. Okrem komfortnej izby pripravili pre herca, špeciálne podľa jeho požiadaviek, na prízemí hotela jeho osobnú posilňovňu. Bez tej sa Chris zaobísť rozhodne nemôže, ak si chce udržať jeho parádnu maskulatúru. Situácia sa filmovému štábu teraz ale skomplikovala po rozhodnutí vlády o veľkom sprísnení opatrení kvôli covidu. Vianočné trhy v uliciach mesta už zrejme herec nenavštívi, keďže sa uzavreli, ale ktovie, ako má štáb zabezpečené pracovné podmienky. Snáď sa nebude musieť narýchlo presúvať do nejakej inej krajiny. 

Súvisiace články

Najčítanejšie