Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Agáta otvorene a bez servítky! Poriadne si kopla do Jakuba Prachařa, aj jeho mamy!
Zdielať na

Agáta otvorene a bez servítky! Poriadne si kopla do Jakuba Prachařa, aj jeho mamy!

Archívna reportáž

Hoci patrí medzi najkontroverznejšie osobnosti českého šoubiznisu, v skutočnosti je Agáta Hanychová človek ako každý iný a zdá sa, že má aj celkom jasne upratané priority. Síce sa pri vzťahoch s mužni nespráva práve štandardne, keď si stihla od rozchodu s Jakubom Prachařom vystriedať už sedem priateľov s dobou trvania romániku zhruba 3 mesiace. No keď príde reč na deti, je Agáta zjavne dokonalá mama.

Agáta Hanychová prednedávnom vzbudila pozornosť svojou účasťou v reality šou, kde bola medzi mladými influencermi výrazne najstaršia. Mnohí jej to vyčítali, no jej odpoveď v rozsiahlom rozhovore pre Blesk.cz bola jasná a racionálna: "Rozhodne to boli peniaze, to vôbec netajím. Živím dve deti a platím účty za veľký dom, na to mi nikto nič zadarmo nedá. Rozhodne nie oteckovia, takže sa musím, holt, postarať sama". Zarazila pritom práve informáciou, že od otcov jej dvoch detí, niekdajšieho športovca Mirka Dopitu a herca, speváka a moderátora Jakuba Prachařa, nedostáva na deti vôbec nič.

Pravdou ale je, že má deti v striedavej starostlivosti s Jakubom Prachařom, hoci ten je otcom len 4-ročnej Mie. No ak by bolo na Agáte, pre striedavku by sa zrejme nerozhodla. Týždeň bez detí zvláda podľa vlastných slov ťažko. "Čo sa dá robiť? Musím to vydržať, aj keď je to sakra nepríjemné," zverila sa.

Jakub aktuálne už po niekoľkýkrát žiari v jojkárskej šou Česko Slovensko má talent:

​Priznáva zároveň, že ten týždeň bez detí si ale stihne vybaviť všetky povinnosti a potom, keď má deti v opatere ona, je tu pre nich na 100 percent. Vzhľadom k tomu, že jej deti sú absolútne odlišných pováh, padlo jej vhod, že otec jej prvorodeného syna Kryšpína (10) kedysi bez slova zmizol z Česka na 5 rokov. "Som si istá, že Kryšpín by striedavú starostlivosť nezvládal, je úplne iná povaha," porovnáva introvertného syna s extrovertkou Miou. No jeho otec sa s ním často vída a nemá problém ho postrážiť, ak to Agáta potrebuje. "Nemáme striedavku, ale máme super vzťah, vieme si vyjsť v ústrety," chváli svojho expriateľa, no ani zďaleka sa podobne nevyjadruje o Prachařovi.

Agáta svoje deti miluje nadovšetko:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

S Jakubom sa o dobrom vzťahu hovoriť nedá. "Zatiaľ to tak nie je. Ale ono to, holt, vždy trvá. Možno by bolo fajn, keby tiež niekam na päť rokov odišiel, s Mirkom nám to vtedy fakt pomohlo," dáva so smiechom tip, ako zlepšiť vzťah s exmanželom. No prekvapila pomerne ostrou narážkou na svoju exsvokru, herečku Janu Batulkovú. "Mama ma naučila, že je veľmi dôležité s expartnermi dobre vychádzať. Ona to vie a ja snáď tiež. Kuba to ale, myslím, doma nenaučili, takže to nevie. Možno to nie je úplne jeho chyba. Ja som mala ten vzor o niečo ľudskejší a slušnejší než on, tak to možno prosto ani nepôjde, uvidíme," prekvapila Agáta pomerne ostrým pripomenutím, aký zlý vzťah má Batulková s exmanželom, Davidom Prachařom, ktorý od rodiny odišiel kvôli značne mladšej herečke Linde Rybovej. Ostáva veriť, že Agáta s Jakubom tieto animozity prekonajú, už kvôli deťom, ktoré ich majú nepochybne rovnako radi. 

Súvisiace články

Najčítanejšie