Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Po plejáde hviezdnych milencov konečne ten pravý? Známa herečka ohlásila zásnuby!
Zdielať na

Po plejáde hviezdnych milencov konečne ten pravý? Známa herečka ohlásila zásnuby!

Jedna z najškandalóznejších hviezdičiek Hollydoodu, herečka, ktorá zažila viac, ako nejeden senior, žiaľ, nie v tom najlepšom, prichádza konečne s radostnou správou. Lindsay Lohan (35) sa zasnúbila a rovno sa pochválila aj parádnym diamantovým prsteňom.

Hviezda seriálu Mean Girls sa na Instagrame pochválila šťastnou správou a spolu so svojím diamantovým zásnubným prsteňom zapózovala aj s fešným snúbencom menom Bader Shammas. Zamilovaná hviezda napísala: "Moja láska. Môj život. Moja rodina. Moja budúcnosť". Bader a Lindsay boli spájaní, odkedy ich spolu videli na hudobnom festivale v Dubaji krátko pred pandémiou v roku 2020, ide teda o pomerne krátky vzťah.

Svoj románik držali mimo pozornosti verejnosti. V máji 2020 sa o Baderovi vyjadrila pochvalne herečkina matka Dina. "Lindsay teraz chodí s úžasným mužom," povedala bez bližšieho upresnenia, o koho ide. 

Začiatkom tohto roka už kolovali chýry, že Lindsay je do Badera zaľúbená skutočne až po uši a mohlo by ísť o seriózny vzťah. Nemenovaný zdroj vtedy pre The Sun povedal: "Lindsayin vzťah s Baderom je silný. Je s ním už asi dva roky. Je v jej živote stálym a stabilným partnerom Je to legitímny chlap. Nie je herec, nepôsobí v zábavnom priemysle, spravuje fondy pre ľudí s vysokým majetkom v banke".

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Lindsay bola predtým zasnúbená s o 7 rokov mladším miliardárskym dedičom Jegorom Tarabasovom. Dvojica sa v roku 2016 rozišla po tom, ako ich zachytili, ako sa na pláži hádajú o mobilný telefón a mladík sa správal veľmi agresívne. Počas rozhovoru pre ruskú televíziu v tom istom roku herečka tvrdila, že si dokonca sama zaplatila prsteň, keď sa pár v septembri 2015 zasnúbil. Tvrdila tiež, že ju Jegor bil a neustále musela zakrývať modriny. Tarabasov tieto "škodlivé" a "nepravdivé" tvrdenia poprel a neboli voči nemu vznesené žiadne obvinenia. Okrem dvoch snúbencov randila počas divokých rokov plných drog a alkoholu s hviezdami ako Heath Ledger, Aaron Carter, Wilmer Valderrama, Vikram Chatwal, Matt Nordgren či miliardársky dedič Stavros Niarchos a iní. Snáď vo svojich 35 už skutočne našla tú pravú lásku a jej divoký život sa definitívne upokojí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie