Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dominika Kavaschová šokuje! TOTO robí jej partner Daniel Fischer niekoľkokrát za noc!
Zdielať na

Dominika Kavaschová šokuje! TOTO robí jej partner Daniel Fischer niekoľkokrát za noc!

Archívna reportáž

Herečka Dominika Kavaschova a herec Daniel Fischer patria medzi obľúbených a nepochybne aj výnimočne nadaných hercov. Spája ich nielen láska k divadlu a k hudbe, ale najmä - tá ľudská, medzi mužom a ženou. Približne dva roky tvoria pár a svoj vzťah začiatkom mája korunovali aj bábätkom. Odvtedy im pribudla ďalšia spoločná životná "funkcia" - sú rodičia. A takto sa s tým vyrovnávajú.

Odkedy sa dievčatko s krásnym menom Maia narodilo, svet hereckého páru Kavaschová - Fischer sa obrátil hore nohami. Možno tak trochu aj doslova, aspoň čo sa režimu dňa týka. Maia je ešte malé bábo, mala práve pol roka, a to je vek, keď ešte naplno a úplne prirodzene vyžaduje mamu. Na rozdiel od azda väčšiny iných domácností, kde sa muž porúča do inej izby, aby sa aspoň on vyspal, u Dominiky a Daniela to funguje inak.

Je nielen skvelý herec a hudobník, ale zdá sa, že aj dokonalý otec a partner. Dominika si nevie svojho Daniela vynachváliť a treba uznať, že to, čo pre svoje dve milované dievčatá robí, je pomerne neobvyklé, česť výnimkám.

Daniel Fischer zažiaril aj v jojkárskom seriáli Delukse:

Aj v ich domácnosti bývajú najťažšie noci s bábom. Akoby existovala nepriama úmera, že o čo kratšie súvislo spí, o to dlhšie nevie opäť zaspať. "Dvojhodinové uspávanie za mnou. Krk, chrbsát v rici. Cumeľ som dala do úst, zakaždým bol vypľutý asi 250-krát. Tak som ju vzala na ruky, zle..," opisovala svoje skúsenosti s dcérkou Dominika a snívala o tom, žeby jej narástol ešte ďalší pár rúk. No v skutočnosti ich v podstate má, akurát, že sú to ruky jej Daniela.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kavaschová (@donda_kawa)

S bábom totiž spí práve on, ako Dominika priznala. "Vždy, keď ju prídem dojčiť, prinesie mi vodu, pohladká ma rozospatú po nohe a spí pri mne, kým dodojčím... Keď Maiuška dopapá a uložím ju, znova ma pohladí a povie, že ma ľúbi. Toto sa deje niekoľkokrát do noci, také je to nádherné... Nehovorím mu to, ale veľmi si uvedomujem, aké je to od neho pekné," zverila sa herečka s krásnym vyznaním svojmu milovanému, ktorý sa k otcovstvu postavil skutočne čelom. Kiežby inšpiroval aj ostatných mužov, ktorí majú mylný pocit, že dieťa je od momentu splodenia už výlučne záležitosťou ženy.

Súvisiace články

Najčítanejšie