Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
To je ale trapas! Hviezdna herečka si pomýlila syna kolegyne s DiCapriom, tá zareagovala s humorom!
Zdielať na

To je ale trapas! Hviezdna herečka si pomýlila syna kolegyne s DiCapriom, tá zareagovala s humorom!

Archívna reportáž

Hoci Diane Keaton (75) nepatrí práve k najmladším, k mužskej kráse zjavne nie je celkom ľahostajná. Svedčí o tom aj jej zdieľanie na sociálnej sieti, kde si vyberala hollywoodskych fešákov, ktorý sa jej javia ako vzor krásy. No možno nebude mať celkom v poriadku zrak, keď namiesto krásavca Leonarda DiCapria (47) pripojila fotku syna Reese Witherspoon (45). Tá na to hneď zareagovala, aby ju na omyl upozornila.

Ktovie, prečo sa uplynulú nedeľu Diane Keaton rozhodla na Instagrame komentovať mužskú krásu. Možno iba z dlhej chvíle, ale spustila lavínu reakcií verejnosti, ale aj jej hviezdnych kolegýň. Tie pobavila najmä jej zámena fešného Leonarda DiCapria s osemnásťročným synom herečky Reese Whitterspoon, Deaconom Phillippe. Na videu, ktoré zdieľala so svojimi sledovateľmi, chcela vzdať hold mužskej kráse a ako prvého plánovala ukázať na čiernobielej fotke Lea v mladosti. "Keď už hovoríme o kráse, tak Leonardo DiCaprio. Vedela som to, už keď bol dieťa," komentovala skúsená herečka skutočnosť, že to nie je iba jej momentálny názor.

Potom ešte pridala fotky aj ďalších krásavcov ako sú Robert Pattinson či Clint Eastwood. "Čo poviete na tohto?" spýtala sa Diane, keď prešla na fotografiu speváka Zayna Malika. "Nemilujete ten krk na tomto chlapovi?" dodala. Pred koncom klipu Keaton svojim fanúšikom odkázala: "Pozrite, musíme sa o tom častejšie rozprávať, my ženy, spolu. Nesúhlasíte? Je to zábava!"  Na jej výber fešákov zareagovali hneď jej kolegyne, herečky Michelle Pfeiffer a Sharon Stone. To, že súhlasia s výberom "krásnych mužov“ vyjadrili pridaním veľavravných emotikonov. 

Pripomeňte si známu scénku z komédie Babyboom, v ktorej v 90- rokoch hviezdila v hlavnej úlohe Diane Keaton:

V komentároch sa ale objavil aj príspevok od Reese Witherspoon s jednou výhradou. "Diane, ten prvý je môj syn!" ohradila sa hrdá mamička k nesprávnemu označeniu domnelého DiCapria. Diane Keaton jej odpovedala hneď pridaním troch emotikonov s vypúlenými očami a iste ju to zistenie pobavilo. V skutočnosti, keď by hocikto porovnával čiernobielu fotku z mladosti Leonarda DiCapria s fotkou mladého Deacona, musel by uznať, že tí dvaja sú si veľmi podobní. Na portréte, ktorý patril k nedávnemu článku o Deaconovi v časopise Interview, sa až šokujúco podobá na DiCapria ešte ako tínedžera na jednej fotke z roku 1991. Obaja majú chlapčenský vzhľad, zamračený pohľad v štýle Jamesa Deana a strapaté vlasy.

Na Dianin príspevok ihneď zareagovala herečka Reese Witherspoon, ktorá v jednom z fešákov vo videu spoznala svojho 18-ročného syna Deacona:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diane Keaton (@diane_keaton)

​Deacon iba nedávno dovŕšil 18 rokov a mama Reese s ním môže byť spokojná. Svoju pozornosť zameriava na hudbu. Jeho debutový singel „Long Run“ s vokálom Niny Nesbitt sa dokonca dostal do Top 20 na iTunes. S jeho talentom a krásou by sa mohol rýchlo katapultovať do centra pozornosti, ale Deacon to zatiaľ nechce. "Mám tínedžerský hlas, takže zostanem pri písaní a produkcii." Ale nebráni sa ani herectvu. Má to v génoch. "To je určite niečo, čo ma zaujíma," priznáva, ale má svoje výhrady. "Paparazzov si pamätám, keď som bol naozaj mladý. Naozaj neviem, aké to je, keď ma verejnosť nevidí," spomína na to nepríjemné v spojení s popularitou jeho mamy. No musí uznať, že tak trošku má vďaka rodičom vydláždený chodníček ku sláve, len aby s tým aj dobre naložil.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie