Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Párik Kim a Kanye nadobro minulosťou?! Kardashianka je už s TÝMTO fešákom!
Zdielať na

Párik Kim a Kanye nadobro minulosťou?! Kardashianka je už s TÝMTO fešákom!

Archívna reportáž

Ešte pred pár dňami sa klebetilo o tom, že Kanye West by rád získal svoju ešte stále papierovo manželku Kim Kardashian späť. Vyjadril sa celkom jasne, že chce mať späť svoju rodinu, aj manželku. No zdá sa, že Kim je už ďaleko za týmto vzťahom - podľa všetkého má novú lásku.

Dve rande za týždeň, to už skutočne nevyzerá na náhodu. Románik Kim Kardashian a komika Peta Davidsona, o ktorom sa aktuálne klebetí, sa už zrejme rozhorel naplno. Dvojica si v stredu vyšla na večeru už druhý večer po sebe, ako exkluzívne zistil Page Six.

Ako prvý prišiel do manhattanského súkromného klubu pre členov top kategórie 27-ročný Davidson. Hviezda seriálu "Saturday Night Live" prišla aj s kamarátmi. Štyridsaťjedenročná Kardashian nechala svojho údajného nového amanta čakať a prišla až nejakú chvíľu po Davidsonovi aj s ochrankou oblečená v priliehavom celočiernom outfite.

Pozrite si scénku, pri ktorej nakrúcaní údajne preskočila iskra:

V reštaurácii sa zhromaždil dav paparazzov pripravených odfotiť si najnovší údajný prominentný pár, čo podľa jedného zo zdrojov vyvolalo pri vchode potýčku. Kim a jej ochranka sa predrali cez fotografov a pripojili sa k Davidsonovi a partii. Zdroje z reštaurácie pre Page Six potvrdili, že dvojica spolu večerala napriek tomu, že prišli oddelene. Nebola to prvá spoločná večera, už v utorok vraj Davidson "zorganizoval večeru na streche" talianskej reštaurácie Campania's, ktorá sa nachádza v komikovom rodisku Staten Island. "Boli tam len oni dvaja," dodal dôverný zdroj. 

Hoci nie je prvoplánový krásavec, Pete je poriadny lámač sŕdc:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pete Davidson (@petedaveidson)

O tom, či sú Kardashian a Davidson milencami sa špekuluje od chvíle, keď ich minulý piatok počas výletu v kalifornskom Buena Parku spozorovali, ako sa držia za ruky na horskej dráhe. Nemenovaný zdroj povedal: "Kim si myslí, že Pete je zábavný. Pete je celkom šarmantný a ona úplne žerie jeho pôvab. Kim sa páči, že sa celý čas, čo sú spolu, len smejú, a naozaj sa jej s ním páči". Iskra možno prvýkrát preskočila, keď dvojica predstierala, že sú princezná Jasmína a Aladin na čarovnom koberci počas epizódy "SNL", ktorú Kardashian pred niekoľkými týždňami moderovala. Hviezdy sa v scénke dokonca pobozkali. Pete je najlepším priateľom Machine Gun Kellyho, ktorý je tiež blízkym kamarátom Travisa Barkera, pričom tento bubeník skupiny Blink-182 sa nedávno zasnúbil s Kiminou sestrou Kourtney. Davidson je len krátko nezadaný, s hviezdou seriálu "Bridgerton" Phoebe Dynevor sa rozišiel v auguste po piatich mesiacoch randenia. Chodil aj s ďalšími hviezdami vrátane Ariany Grande, Kaii Gerber či Kate Beckinsale.

Súvisiace články

Najčítanejšie