Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Veľké utrpenie Beňovej! To asi nečakala, sotva sa mohla nadýchnuť!
Zdielať na

Veľké utrpenie Beňovej! To asi nečakala, sotva sa mohla nadýchnuť!

Archívna reportáž

Europoslankyňa a dlhoročná politička Monika Beňová má za sebou náročný týždeň, no v tom najlepšom zmysle slova. Od prvého novembra totiž pomaly každý deň len oslavovala to najkrajšie, čo sa dá - prvé narodeniny svojej dcérky Leušky. Kým ona má len rôčik, mama má už 53, no robí skutočne všetko preto, aby ostala ešte dlho mladá.

Hoci sa Monika Beňová stala po druhýkrát mamou s rekordným 32-ročným odstupom od narodenia jej prvého syna Martina a rozhodne sa stala najstaršou rodičkou spomedzi známych osobností Slovenska, v jej prípade ide skutočne len o číslo v občianskom. Beňová vyzerá fantasticky a nepochybne aj jej fyzička je oproti jej rovesníkom poriadne nadpriemerná.

Celý život si udržiava štíhlu líniu, no ostatné roky ešte pridala, aby nešlo len o pekné krivky na pohľad, ale aj zdravý organizmus. Pravidelné nekonečné prechádzky s kočíkom, ale aj vyslovene behanie, zdravá strava a aktuálne pridala ešte jednu skvelú a trendovú aktivitu.

Beňová odporúča prvaidelnú pohybovú aktivitu všetkým:

​Ako mnohí ostatní, vrátane celebrít na čele s Rytmusom, ktorý si zadovážil dokonca aj špeciálnu kaďu, aj Beňová sa rozhodla okúsiť blahodarné účinky otužovania. Prvú novembrovú nedeľu sa vybrala na rameno Dunaja do Jaroviec. "Od dnes otužujem, voda 9 stupňov," opísala pomerne ostrý nástup na to, že išla prvýkrát. Ako priznala v komentároch, pred ponorením spravila len 20 drepov a šup do vody.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Fotka, ktorú pridala na Instagram síce vyzerá priam idylicky, vysmiata od ucha k uchu, no na videjku v Instastories je už celkom jasne viditeľné, že to ani zďaleka nebola taká "brnkačka". Beňová vstupuje do vody po schodíkoch a vidno, že jej nie je všetko jedno, keď sa dostane polovicou tela do vody, musí už lapať po dychu. No hrdinsky to zvládla a nejakú dobu vydržala byť po krk ponorená. Ak by sa tejto aktivite venovala pravidelne, je to jedna z najlepších aktivít, ktoré môže pre svoje zdravie, ale aj postavu spraviť.

Súvisiace články

Najčítanejšie