Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Priznanie hviezdneho herca! Zamiloval sa do o 24 rokov staršej kolegyne, hoci bol ženatý!
Zdielať na

Priznanie hviezdneho herca! Zamiloval sa do o 24 rokov staršej kolegyne, hoci bol ženatý!

Archívna reportáž

Tento mesiac vychádzajú memoáre populárneho amerického herca Willa Smitha (53). Svoj životný príbeh sa rozhodol vyrozprávať čo najpravdivejšie, tak, ako sa naozaj všetko udialo, apsoň to tvrdí. Nič neskrýval, ani tie nie celkom príjemné veci. Bral to aj ako akúsi spoveď a očistu mysle. Obsah niektorých časti z knihy sa objavil už vopred, aby navnadil čitateľov na to, čo môžu od knihy očakávať a kam až zájde herec s úprimnosťou.

Svoj životný príbeh chcel napísať jeden z najsympatickejších hollywoodskych afroameričanov už dávnejšie. Napokon sa to Will Smith rozhodol zrealizovať až po oslovení toho najpovolanejšieho, Marka Mansona, autora top bestselleru Jemné umenie mať veci v paži, a on súhlasil. Bolo to v roku 2019 a Smith vtedy práve nakrúcal film Gemini Man. "O hodinu neskôr som už sedel v jeho súkromnom lietadle," spomína Manson v rozhovore pre magazín GQ a dodal, že celý zážitok sa mu ešte stále zdá surreálny. Obaja neskôr strávili niekoľko dní na Kajmanských ostrovoch, kde sa navzájom spoznávali a plánovali, ako knihu napísať. "Keď sme sa usadili na rozhovor, Smith mi povedal, že jeho cieľom je teraz ,striktne porozprávať príbehy, ktoré pomôžu ľuďom pochopiť, ako byť šťastný’," prezradil spisovateľ.

V knihe je detailne opísaný Smithov život od mlada. Od stredoškolského rapovania v pivnici svojho kamaráta DJ Jazzyho Jeffa, s ktorým neskôr tvorili duo a stali sa prvými hip-hopermi, ktorí získali cenu Grammy, cez rozhadzovanie peňazí za autá a priateľky, o jeho účasti na konkurze na hlavnú úlohu v seriáli The Fresh Prince of Bel-Air, prvú lásku, prvé manželstvo so Sheree Zampino, ktoré skončilo po 3 rokoch pre jeho rastúce ambície a rozvodové papiere mu boli doručené na Valentína, až po druhé manželstvo Jadou Pinkett a priznaniu sa k jeho žiarlivosti. Najvýraznejšie je však v knihe podrobne opísaná Smithova cieľavedomá snaha stať sa najväčšou filmovou hviezdou na svete.

Will je aktuálne v aktívnej fáze chudnutia pre novú rolu:

"Chcel som robiť to, čo robil Eddie Murphy. Chcel som, aby ľudia cítili to, čo som cítil ja, keď som prvýkrát videl Hviezdne vojny," zveril sa Smith. Začal hlavnou úlohou vo filme Šesť stupňov odlúčenia z roku 1993. Na rapera, ktorý sa stal hercom, to bol odvážny projekt - hra spracovaná do podoby filmu podľa skutočného príbehu. Vtedy bol len pár mesiacov ženatý s prvou manželkou Sheree Zampino a mali malé bábätko, ale zamiloval sa do kolegyne z filmu, Stockard Channing (77), ktorá sa preslávila najmä úlohou Rizzo vo filme Pomáda, píše portál People. "Na vlastnej koži som spoznal, aké to je, keď sa príliš vžijete do svojej úlohy. Moja postava bola zamilovaná do postavy Stockard. A ja som sa do nej naozaj zamiloval," zveril sa pre časopis Esquire.

Svoju rodinu Will zbožňuje nadovšetko, až tak, že mu niektorí jeho tolerantnosť vyčítajú:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Will Smith (@willsmith)

"Keď nakrúcanie skončilo a ja som sa vrátil domov, zúfalo som ju chcel vidieť. Nemohol som uveriť tomu, čo sa mi stalo. To bola moja posledná skúsenosť s metodickým hraním, keď úplne preprogramujete svoju myseľ. Zahrávate sa s vlastnou psychikou. Je to nebezpečné, keď ste v tom dobrí," priznal Will. Keď sa to neskôr Channing dozvedela, zasmiala sa. "To je veľmi príjemné počuť. Obľúbili sme si jeden druhého a dôverovali sme si. To je vlastne dosť vzácne. Všetko bolo jednoduché od prvého stretnutia, bol naozaj milý. Nebol neurotický ako väčšina z nás. Cítila som sa voči nemu ochranársky, pretože to bola jeho prvá práca," povedala s tým, že to berie ako poctu. No vzťah Willa s prvou manželkou to neustál, hoci táto platonická láska nebola dovôdom rozpadu manželstva. Druhé manželstvo s herečkou Jadou Pinkett trvá už 24 rokov, no je poriadne zamotané - obaja priznávajú, že je "otvorené" a teda bokovky sú povolené.

Súvisiace články

Najčítanejšie