Jasno
16°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Namiesto svadby po 7 rokoch rozchod! Ani dve malé deti neudržali vzťah krásnej herečky!
Zdielať na

Namiesto svadby po 7 rokoch rozchod! Ani dve malé deti neudržali vzťah krásnej herečky!

Archívna reportáž

Kým všetci očakávali správu o svadobných zvonoch, prišla úplne opačná informácia. Známa herečka Liv Tyler (44), dcéra rockera Stevena Tylera (73) z kapely Aerosmith, sa rozišla so svojím snúbencom Dave Gardnerom (45). Ich vzťah trval sedem rokov a narodili sa im dve deti. Po rozchode však zostali v priateľskom vzťahu a nerobilo im vraj ani problém absolvovať spoločnú dovolenku s deťmi. Američanka Liv sa rozhodla z Londýna, kde spolu s Gardnerom žila, vrátiť do Los Angeles.

Liv Tyler si nedokázala za sedem rokov nájsť vzťah k futbalu, ktorého je Dave Gardner obrovským fanúšikom. Kedysi aj on hral futbal, ba dokonca spolu s Davidom Beckhamom pôsobil v mládežníckom tíme Manchestru United a odvtedy sú nerozluční priatelia a dokonca aj obchodní partneri. Liv sa sťažovala, že ju Dave neustále nútil sledovať futbal. Dokonca ju vzal pred štyrmi rokmi na Valentína na zápas Ligy majstrov, čo asi len pramálo ocenila. "S Davidom Beckhamom som sa rozprávala o futbale. Môj priateľ sa s Davidom dobre pozná, takže futbal je u nás doma neustále zapnutý," prezradila pobavene v rozhovore pre The Sun už pred dvomi rokmi.

"Je to zaujímavé, ako sú súdržní spolu so všetkým tým skandovaním, ale ja vlastne nerozumiem, o čo tam ide, okrem toho, že veľa behajú. Neustále behajú. Musia byť zadýchaní," posťažovala sa herečka, ako je mimo. "Môj partner futbalom žije, jeho rodina a všetci jeho priatelia ho milujú. Pre mňa je to také odlišné od sledovania amerického futbalu, jednoducho to nedávam. Chcela by som sa viac zaujímať o futbal, ale je to pre mňa cudzie, také neprirodzené, to skandovanie a ten rev, ten dav," priznala sa znechutene Liv. No zrejme to nebol futbal, čo rozbilo jej vzťah so snúbencom. Nevyhovovalo jej ani to, že ako herečka a producentka to mala z Londýna odruky do Hollywoodu, kam ale musela aj tak často dochádzať.

Pozrite si zostrih filmových úloh krásnej Liv:

"Obaja sa chceli sústrediť na svoje kariéry - ona na herectvo a produkciu a Dave na vedenie svojho biznisu a prácu na Davidovom futbalovom projekte Inter Miami," uviedol nemenovaný zdroj pre The Sun. Postupne sa snúbenci začali odcudzovať, často žili oddelene a ich rozchod bol len logickým vyústením. "Ich cesty sa oficiálne rozišli už v marci, ale držali to v tajnosti, aby minimalizovali rozruch a zabezpečili, aby boli ich deti OK," dodal zdroj. Možno páru veľmi neprospelo ani to, že spolu trávili lockdowny. Ako rodičia ale vraj podľa zdroja tvoria skvelý tím.

Liv a Dave si zachovali dobrý vzťah, čo iste oceňujú aj ich dve deti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Gardner (@davidgardner)

Aj po rozchode budú Liv a Dave spoločne vychovávať šesťročného syna Sailora, ktorého krstným otcom je David Beckham, a päťročnú dcéru Lulu. Stále zdieľajú víkendový dom v Cotswolds, ktorý sa nachádza kúsok od príbytku Beckhamovcov. Dave Gardner sa Davidovi Beckhamovi zveril s rozchodom hneď na začiatku a on mu bol vraj absolútnou oporou. Našťastie, Liv aj Dave ostali vo výbornom vzťahu a tak najmä ich deti rozchod rodičov vraj nijako dramaticky nepocítili.

Súvisiace články

Najčítanejšie