Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Jasmina prekvapila fotkou! Skúšala si TIETO svadobné šaty ešte predtým, ako spoznala Rytmusa!
Zdielať na

Jasmina prekvapila fotkou! Skúšala si TIETO svadobné šaty ešte predtým, ako spoznala Rytmusa!

Archívna reportáž

Ak bude Jasmina niekedy spomínať na najkrajšie roky svojho života, už teraz zrejme s istotou vie, ktoré to budú. Začalo to v roku 2018, keď stretla muža svojho života. A odvtedy je hitparádou v podstate každý ďalší rok. O jej živote pred Rytmusom sa toho ale veľa nevie.

Jasmina Alagič sa do povedomia verejnosti dostala predovšetkým v roku 2018. Vtedy dostala nielen obrovskú moderátorskú príležitosť, ale najmä - dala sa dokopy s "kráľom" slovenského rapu, Patrikom Vrbovským. No jej život bol celkom zaujímavý aj predtým.

Jasmina sa narodila v nemeckom Stuttgarte slovenskej mame s maďarským pôvodom a otcovi z Bosny a Hercegoviny. No napokon doputovali do Bratislavy a bola to zjavne dobrá voľba. V roku 2009 skúsila vtedy 19-ročná Jasmina štastie v súťaži Miss, kde dostala titul Miss Médiá. Korunku síce nezískala, ale zato aspoň predviedla svoje umenie hry na saxofóne.

Rytmus a Jasmina mali dokonalú svadbu v máji 2019:

​V neposlednom rade táto skúsenosť prispela k tomu, že sa jej zapáčilo stáť pod reflektormi, podľa toho si vybrala aj vysokú školu. Vyštudovala masmediálnu komunikáciu a svoju krásu, sebavedomie a znalosti získané v škole sa pokúsila zúročiť v roku 2015 na konkurze do módnej televízie Fashion TV. A ako je už známe uspela. O tri roky neskôr prišla obrovská výzva a o ďalšie tri roky neskôr dostala Jasmina šancu aj v mega šou televízie JOJ - Česko Slovensko má talent.

Instagram/JA

​No medzitým boli tri roky, ktoré budú v Jasmininom živote absolútne nezabudnuteľné. Ešte v roku 2018 sa po pár mesiacoch vzťahu zasnúbila s Patrikom Vrbovským, vzápätí otehotnela a v máji roku 2019 sa za Rytmusa vydala. O dva mesiace prišiel na svet ich prvý synček Sanel. No hoci sa čo-to vie o živote Jasminy pred jej vzťahom s manželom, v podstate nič sa nevie o jej vzťahoch. Známy je len jeden z jej expriateľov, športovec Martin Balaď. Nie je ale známe, žeby niekedy boli v hre zásnuby, či nebodaj svadba s týmto, alebo iným priateľom krásnej moderátorky. O to viac prekvapila fotkou z roku 2017 v svadobných šatách v svadobnom salóne. S najväčšou pravdepodobnosťou nejde o skúšanie na vlastnú svadbu, ale len predvádzanie modelu, keďže Jasmina sa živila aj ako modelka. No hoci jej tie šaty mimoriadne sekli, na vlastnej, skutočnej svadbe bola predsa len ešte dokonalejšia nevesta.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie