Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Magda Vášáryová zúri! Jej sestra Emília má covid, internetom sa ale šíria nezmysly!
Zdielať na

Magda Vášáryová zúri! Jej sestra Emília má covid, internetom sa ale šíria nezmysly!

Archívna reportáž

Jedna z najuznávanejších slovenských herečiek, žijúca legenda Emília Vášáryová, bojuje s covidom. Koronavírus si k nej našiel cestu napriek tomu, že je očkovaná, no jej stav nie je údajne ani zďaleka taký, ako sa začalo šíriť internetom.

Emília Vášáryová má už vek, keď by sa človek po nakazení koronavírusom mohol oprávnene obávať, v akej sile covid prepukne a čo spôsobí. Našťastie, 79-ročná herečka nenechala nič na náhodou a dala sa včas zaočkovať. Napriek tomu mnohých vydesili správy, ktoré kolovali internetom o jej vážnom zdravotnom stave.

Obavy o zdravie a život skvelej herečky by boli na mieste, ak by na nich bolo niečo pravdy. Hoci samotná herečka sociálne siete nepoužíva, rozhodli sa ozvať jej sestra Magda a neter Hana Lasicová.

Fámy o stave sestry poriadne rozčúlili Magdu Vášáryovú:

​Najmä Magdu Vášáryovú zjavne poriadne nahnevali správy o stave jej sestry. "Bulvár, ešte stále točíte, že moja sestra, Emília V, je strašne chorá? Klamete, ste nebezpečné médiá, otupujete mozgy ľudí, pre ktorých ste jediným zdrojom informácií o svete mimo ich dediny. Preto máte zodpovednosť väčšiu ako oni za to, čo šírite," začala nahnevane svoj príspevok. Dodala aj informáciu, že sa nakazila údajne od ženy, ktorá ju oklamala, že je očkovaná. "Keďže moja sestra je 3x očkovaná, je v poriadku. Očkovanie ju zachránilo, lebo vekom a problémami s pľúcami je vhodnou obetou vírusov. Ale očkovanie ju chráni," zdôraznila Magda Vášáryová.

"Je zaočkovaná, je úplne bezpríznaková, takže je to super, funguje to," zverila sa Hana svojej kamarátke Adele Vinczeovej s dobrou správou ohľadom stavu jej tety. Nezabudla dodať, že je dobré si najprv overiť informácie u dôveryhodného zdroja, kým sa vypustia do sveta. Slovenské národné divadlo údajne pre únik informácií o zdravotnom stave jeho členov hereckého zboru podáva aj trestné oznámenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie